Kauppakamarit valloittavat Suomen sosiaalisessa mediassa

Alueellisuus on kauppakamareiden valtti. Olemme läsnä niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin globaalistikin.

Kauppakamarit ovat kaikkialla Suomessa. Nyt se ilmenee myös sosiaalisen median profiileissa, sillä laitoimme itsemme kartalle. Yhteensä yhdeksäntoista palloa levittäytyy profiilikuvissa maamme laajuudelta, vastaten kutakin kauppakamaria.

Yritykset haluavat menestyä, olla kannattavia ja kansainvälistyä. Matkalla ne kohtaavat haasteita, joihin kauppakamareilta ja niiden verkostoilta saa tukea. Kauppakamariin kuuluva yritys ei ole yksin. Jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaansa, osana vahvaa verkostoa. Tätä ilmentää myös se, miten näymme sosiaalisessa mediassa.

Käytämme sosiaalisessa mediassa taustakuvana avainsanapilveä, johon on koottu tärkeimmät painopistealuemme. Kauppakamarien identiteetin ytimestä löytyy lupauksemme jäsenille: autamme yrityksiä menestymään. Teemme tätä työtä kolmella keskeisellä alueella:

1. Olemme yritysten tukena: Tämä käsittää edunvalvonnan, vaikuttamisen, erilaiset julkaisut sekä tietolähteet.
  2. Yritykset saavat kauttamme tärkeitä kontakteja ja mahdollisuuden verkostoitumiselle.
  3. Tarjoamme yrityksille palveluita, kuten koulutusta ja neuvontaa yritystoiminnan keskeisillä alueilla.

Kauppakamarit kattavat koko Suomen, kaikki toimialat ja yrittämisen muodot. Siihen eivät muut toimijat yllä. Kukaan muu ei voi olla kauppakamari. Tervetuloa sosiaalisen median verkostoihimme!

Senja Larsen

Ps. Peukuta meitä Facebookissa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>