Markkinointiviestijän määräaikainen tehtävä (vuorotteluvapaasijaisuus)

Olet positiivinen ja idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja helposti lähestyttävä henkilö, jolle tehtäviin tarttuminen ja kokonaisuuksien hoitaminen itsenäisesti ei ole vierasta. Olet nopea, tarkka ja analyyttinen nykytilan kyseenalaistaja.

Odotamme sinulta

• kokemusta markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta
  • keskeisten verkkotyökalujen hallintaa
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja kykyä oppia uusia asioita
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

Tehtävä on määräaikainen ajalle 3.4.2017-29.9.2017. Määräaikaisuuden syynä on vuorotteluvapaasijaisuus. Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden edellytykset.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 1.3.2017  sähköpostitse osoitteeseen keskuskauppakamari@chamber.fi (aihekenttään merkintä ”Markkinointiviestijä”). Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Patrik Lindfors p. 09 4242 6219 ja johtaja Anne Horttanainen, p. 09 4242 6264 (tavoitettavissa 23.2. klo 11.00-13.30 ja 24.2. klo 9.00-16.00).

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva elinkeinoelämän asiantuntijaorganisaatio, joka edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä. Lisätietoja kauppakamari.fi