Johtajat tutustuttivat nuoria työpäiväänsä

Viime viikolla noin 140 nuorta pääsi seuraamaan johtajien työpäivää kauppakamarien, nuorkauppakamarien ja YES-verkoston Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa. Marraskuussa jatkoa saavaa kampanjaa pilotoitiin nyt kymmenellä kauppakamarialueella eri puolilla Suomea.

“Päivä on nuorelle tilaisuus kokea, mitä johtajuus tänä päivänä on. Johtajat puolestaan saavat tilaisuuden tarkastella omaa työtänsä ja kehittymistään johtajana”, Keskuskauppakamarin johtaja Johanna Sipola kertoo.

Kampanjassa nuori osallistuu johtajan työpäivään ja pääsee seuraamaan johtajan arkea – päätöksentekoa, palavereita ja muita työelämän aitoja tilanteita. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus miettiä, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä ja millaisia taitoja työelämässä tarvitaan sekä saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Myös Johanna Sipola osallistui kampanjaan ja sai vieraakseen työpäivänsä ajaksi Helsingin kielilukion kolmannen vuoden opiskelija Miro Kuhan.

“Teen työkseni edunvalvontaa, joten keskustelimme Kuhan kanssa paljon ajankohtaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä. Oli kiinnostava peilata järjestömme tavoitteita ja työyhteisömme arvoja siihen, miltä maailma näyttää lukiolaisen silmin. Päivä oli opettavainen ja hauska”, Sipola sanoo.

Miro Kuha ja Johanna Sipola kävivät Tuhat Nuorta Johtajaa -päivän aikana tervehtimässä myös Nuorkauppakamareiden toiminnanjohtaja Susa Närheä (vas.).

Miro Kuhalle päivä selkeytti kuvaa siitä, mitä johtajan työnkuvaan oikeasti kuuluu. Hän oli ennestään tietoinen siitä, että johtajat ovat kiireisiä, mutta yllättyi silti siitä, kuinka hektistä ja hetkessä elävää työ on.

“Johtajalta vaaditaan stressinsietoa, päätöksentekokykyä ja kykyä toimia myös paineen alla. Yhtä tärkeitä kuin itse työn suorittamiseen liittyvät kyvyt, ovat kuitenkin yhteistyökykyisyys ja pidettävyys. Hyvä johtaja saa ihmiset puolelleen ja muut toimimaan toistensa kanssa yhteisen päämäärän eteen”, Kuha summaa.

Hanketta pilotoitiin nyt yhteensä noin 140 johtaja–opiskelijaparin voimin Etelä-Savossa, Helsingin seudulla, Hämeessä, Keski-Suomessa, Lapissa, Länsi-Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Satakunnassa, Tampereella ja Turun seudulla. Tuhat paria on tarkoitus saada täyteen marraskuussa, jolloin hanke huipentuu täyteen toteutukseensa.

“Haastamme kaikki johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt mukaan tarjoamaan ainutkertaisen mahdollisuuden nuorille tutustua työelämään ja johtajan työhön! Marraskuun toteutusviikolle voi jo ilmoittautua”, Sipola kannustaa.

Katso osallistujien kokemuksia kampanjan some-seinältä ja ilmoittaudu mukaan syksyn toteutukseen: http://1000nuortajohtajaa.fi/