Ivana Helsingissäkin se tiedetään, että kauppakamarijäsenyys kannattaa!

Mitä hyötyä kauppakamareista on ja miksi pitäisi liittyä? No nyt emme kehu itseämme, vaan annamme jäsenten puhua puolestamme. Uusilla jäsensivuilla liity.kauppakamari.fi/ yritykset kertovat, mitä konkreettista hyötyä jäsenyydestä on ollut.

”Maksuttomista neuvontapalveluista on hyötyä”, sanoo Ivana Helsingin Pirjo Suhonen. Muita poimintoja: ”Kauppakamari on loistava verkostoitumispaikka uudelle yrittäjälle” – ”Kauppakamarilla ollut tärkeä rooli henkilöstömme kouluttamisessa”. Ja lisää piisaa.

Sivut on rakennettu siten, että katselija voi paikantaa itsensä automaattisesti oikeaan kauppakamariin, jonka jälkeen voi selata paikallisia palveluita, täyttää liittymislomakkeen tai jättää yhteydenottopyynnön lisäkeskustelua varten.

Yritykset haluavat menestyä, olla kannattavia ja kansainvälistyä. Matkalla ne kohtaavat haasteita, joihin kauppakamareilta ja niiden verkostoilta saa tukea. Kauppakamariin kuuluva yritys ei ole yksin. Jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaansa, osana vahvaa verkostoa.

Valtakunnallinen vaikuttaja paikallisella painotuksella

Kauppakamarien vahvuus on erityisesti paikallisuus. Kunkin kauppakamarin toiminta keskittyy oman toiminta-alueensa liike-elämän vahvistamiseen, paikallisten painopisteiden mukaan.

Uudella sivustolla on osio, jossa kukin kauppakamari kuvailee toimintaansa ja kertoo paikallisista palveluista ja painopistealueista.

– Liittyminen on suoraviivaista sivuston kautta. Kannustan olemaan suoraan kauppakamarien jäsenvastaaviin yhteydessä kaikkien mahdollisten kysymysten osalta. Yhteistyö on kauppakamaritoiminnan ytimessä, sitä kautta saa äänen kuulumaan ja muutoksia aikaiseksi, sanoo Keskuskauppakamarin uunituore toimitusjohtaja Tommi Rasila.

Joko sinun yrityksesi löysi oman kauppakamarinsa?