Homma hoidettu!

Elämässä on lukuja ja nyt on aika aloittaa uusi. Olen lopettamassa työtäni Keskuskauppakamarin viestintäjohtajana, jonka myötä päättyy yksi työurani huikeimmista rupeamista.

Hyvästien jättäminen on haikeaa! Olen saanut työskennellä suomalaisen elinkeinoelämän näköalapaikalla, huippuasiantuntevassa organisaatiossa, jolle toimiva viestintä on elinehto. Sain vapaat kädet ja hyvät resurssit toteuttaa yhden kattavimmista viestintäuudistuksista, joita suomalaisissa organisaatioissa on tehty. Onnistumisen tunnetta on tuonut niin erinomainen yhteistyö kauppakamarijärjestön sisällä kuin menestys kauppakamarien maailmankonferenssissa ja vuoden viestinnän ammattilainen -finaalipaikka.

Uudistuksemme lähti strategiasta: mihin kauppakamareita tarvitaan ja kuinka viestintä voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea sitä missiossaan. Uusimme kahdessa vuodessa kaiken ilmeestä sisäisiin ja ulkoisiin työvälineisiin, sekä kaikki viestintään liittyvät toimintatavat.

Hyvä viestintä on organisaation tehokas tukitoiminto. Uskoisin, että kauppakamarit ovat nyt niin sisäisesti kuin ulkoisestikin aidosti oma itsensä: asiantunteva, luotettava ja tuloksellinen organisaatio. Meillä on sanottavaa ja tehokas tapa saada äänemme kuulumaan suomalaisen elinkeinoelämän puolesta.

Jatkan vielä 9.9. asti, ja siitä lähtien Keskuskauppakamarin uunituore viestintäpäällikkö Patrik Lindfors ottaa ohjat käsiinsä. Taloustoimittajan, pääkirjoitustoimittajan, päätoimittajan ja yhden Suomen suurimman LinkedIn-yhteisön rakentajana hänen osaamisensa on kauppakamarien viestinnälle seuraava kehitysaskel. Nyt kun perusta on muurattu ja käytössä parhaat mahdolliset työkalut, voidaan yhä enemmän keskittyä asiaan ja sisältöön.

Mitä seuraavaksi? Lähden ensin vuodeksi sapattivapaalle. Teen loikan suureen tuntemattomaan. Ulkomailla kasvaneena palaan takaisin maailmalle. Ensin Yhdysvaltoihin, sen jälkeen suuntaan Uuteen-Seelantiin ja aika näyttää mitä sitten – maailma on täynnä mahdollisuuksia.

Senja Larsen

Mukanani kannan suomalaisuutta ja kaikkea sitä osaamista, jonka olen kerännyt niin liikeyrityksen viestinnässä kuin viestintäkonsulttina ja viestintäjohtajana. Tapaamme ja kuulemme varmasti jatkossakin!

Kiitos kaikille upeimmille kollegoilleni, joiden kanssa olen saanut kauppakamareissa tehdä töitä!

Pidetään yhteyttä.

Senja

6 kommenttia artikkeliin ”Homma hoidettu!

1. onnea ja menestystä sinulle Senja, kiitämme hyvästä yhteistyöstä

t. Torleif ja Heidi Länsi-Uudenmaan kauppakamarista

2. Hyvä Senja! Uljaasti uusiin kuvioihin.

3. Kiitos, Senja, hyvästä yhteistyöstä Naisjohtajien mentorointiohjelman puitteissa!
    Jännittävää ja antoisaa sapattiaikaa sinulle. Onkin sitten paljon kerrottavaa ihan uudenlaisista kokemuksista, kun palattuasi taas jossain tapaamme 🙂

4. Senja, kiitokset sinulle upeasta rupeamasta Kauppakamarissa ja tämän ryhmän puikoissa! Suotuisia tuulia maailman merille! Nauti sapatista ja iske sitten kiinni työelämään jossain jännittäässä paikassa! Kuullaan, nähdään, tavataan!

Kommentointi on suljettu.