Huippulakimies palaa johtajaksi Keskuskauppakamariin

Suomesta halutaan rakentaa liike-elämän riitojen ratkaisun supervalta ja Keskuskauppakamarin välimieslautakunnasta kansainvälistyvä palvelukonsepti, jonka käsittelemien riitojen määrät ovat vahvassa kasvussa. Keskuskauppakamari vastaa haasteeseen nimittämällä Anne Horttanaisen johtajaksi vetämään itsesääntely- ja riidanratkaisutoimintoja. Elinkeinoelämälle alue on tärkeä, sillä tehokkaalla itsesääntelyllä osoitetaan vastuullisuutta.

Keskuskauppakamariin palaava varatuomari Anne Horttanainen aloittaa riidanratkaisusta ja itsesääntelytehtävistä vastaavana johtajana 16.9.2013. Hän on johtoryhmän jäsen ja raportoi varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaalle.Anne Horttanainen

Anne Horttanainen on viimeksi toiminut Työeläkevakuuttajat Telan palveluksessa edunvalvontayksikön lakimiehenä. Keskuskauppakamari on Annelle tuttu, sillä ennen Telaa hän toimi lähes 10 vuoden ajan lakimiehenä Keskuskauppakamarissa. Silloin hänen vastuualueisiin kuuluivat yritysjuridiikka, yritysten hyvä hallinnointi ja itsesääntely.

”Olen innoissani uusien haasteiden edessä. Talo on tuttu, mutta tehtävät ja vastuut osin uusia. Saan osaavan, laajemmilla resursseilla vahvistetun tiimin ja uskon, että saamme yhdessä paljon aikaan niin koko Suomen kuin Keskuskauppakamarinkin näkökulmasta”, toteaa Anne.

Keskuskauppakamarin uudet välimiesmenettelysäännöt tulivat voimaan 1.6.2013.Uudistus parantaa edelleen välimiesmenettelyn houkuttelevuutta nopeana, kustannustehokkaana ja luottamuksellisena riidanratkaisutapana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa p. 050 356 1183