Risto E. J. Penttilä | AJASSA | Haastattelussa Johnny Åkerholm

Suomen taloustilanne on hankala. Rakenteemme toimivat meitä vastaan ja olemme lykänneet sopeutustoimia, kertoo Johnny Åkerholm Risto E. J. Penttilän haastattelussa. Verotusta on uudistettava, julkista sektoria tehostettava ja yritystoiminnan rahoitus turvattava.

Yksi kommentti artikkeliin ”Risto E. J. Penttilä | AJASSA | Haastattelussa Johnny Åkerholm

  1. Ongelmamme on valtava yhteiskunnallinen inertia , hidastuvuus. Johtavat asiantuntijat ja poliitikot yli puoluerajojen näkevät ja tietävät mitä pitäisi yrittää mutta toteavat kuin yhdestä suusta miullekkii, että ” on poliittisesti mahdotonta tehdä mitään ”.

    ”Meillä on juuri sellaiset edustajat kuin olemme itse äänestäneet” Sanoi jo Sailas.

    Olemme äänestäneet eduskunnan ja yritysjohdot sekä kaiken muunkinj äänestyslipulla lottoamalla ja rahojamme epäviisaasti syytämällä.

    Käsityksiemme emmekä motivaatiomme avulla emme parempaan pysty?

Kommentointi on suljettu.