Etsimme viestintäpäällikön sijaista

Keskuskauppakamari-logo

Keskuskauppakamari etsii viestinnän osaajaa perhevapaalle jäävän viestintäpäällikön sijaiseksi. Toimit viestintäyksikössä viestintäjohtajan ja viestintäkoordinaattorin kanssa.

Viestintäyksikön tehtävä on tukea Keskuskauppakamarin ja 19 kauppakamarin strategiaa ja tavoitteita. Osallistumme yhteiskunnallisiin keskusteluihin tuomalla esiin ajankohtaista tietoa ja asiantuntijanäkemyksiä yrityksille tärkeissä teemoissa. Jäseniämme ovat niin pörssiyritykset, perheyritykset kuin pienyritykset maamme laajuudelta.

Tehtäväkuvaus:

• Viestintäpäällikkö vastaa viestinnän taktisesta suunnittelusta sekä viestintäsuunnitelmien toteutuksesta.
  • Tehtävät painottuvat ulkoiseen viestintään, kuten tiedotteiden tuottamiseen yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, tilaisuuksien järjestämiseen ja mediasuhteiden ylläpitoon.
  • Tehtäviin kuuluu myös verkkosivujemme ja some-kanaviemme sisältöjen koordinointia ja kanaviemme seurantaa ja kehittämistä.
  • Viestintäpäällikkö osallistuu aktiivisesti Keskuskauppakamarin ja koko kauppakamariryhmän sisäisen viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Viestintäpäällikkö koordinoi kauppakamarien viestintävastaavien yhteistä toimintaa.

Edellytämme:

• Kokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä projektien koordinoinnista.
  • Median toimintatapojen ja uutiskriteereiden tuntemusta.
  • Kokemusta ja näkemystä verkkosivujen sekä some-kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä.
  • Erinomaista kirjoitustaitoa ja kokemusta niin tiedotteiden kuin artikkelien laatimisesta ja editoimisesta.
  • Suomen kielen erinomaista hallintaa. Hyvä englannin kielen taito lasketaan eduksi.
  • Palvelualttiutta, vahvaa oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.
  • Soveltuva korkeakoulututkinto lasketaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan edelläkävijäjärjestön palveluksessa mielenkiintoisella ja kehittyvällä toimialalla. Meillä on osaavat ja mukavat kollegat sekä sujuvat prosessit. Käytössämme on parhaat välineet ja kanavat. Nyt kaipaamme huippuosaajaa mukavaan ja tehtävissään viihtyvään työyhteisöömme!

Palkkaus:

Pyydämme esittämään palkkatoiveen hakemuksen yhteydessä.

Toivottu aloitus:

10.6.2015. Kyseessä on noin vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa:

Viestintäjohtaja Patrik Lindfors: patrik.lindfors@chamber.fi, p. 050 512 4005
Viestintäpäällikkö Sanna Kranjc: p. 050 535 1988

Hakuohjeet:

Lähetä hakemuksesi tehtävään 7.4.2015 mennessä hakulomakkeen kautta.