Kooste hallitusohjelman toteutumisesta

Pääministeri Juha Sipilän hallitusohjelmassa luvataan paljon muutoksia esimerkiksi sote-järjestelmään, aluehallintoon ja byrokratian purkuun. Keskuskauppakamari seuraa tilannetta aktiivisesti. Vaikka hallitus on panostanut viestintään ja uudistuksista kertoviin verkkosivuihin, koottua tietoa voi olla haastavaa löytää nopeasti.

Oman työmme helpottamiseksi ja toivottavasti muillekin hyödyksi olemme koonneet sote-uudistusta, aluehallintouudistusta ja lupien sujuvoittamista koskevat tiedot yhteen. Ensin kerromme, mitä hallitusohjelmassa asiasta luvataan ja sitten hallituksen toimenpiteistä. Lisäksi listaamme asiaa koskevia raportteja. Täydennämme sivuja tarvittaessa. Minulle voi myös laittaa vinkkejä täydennystarpeista!

Sote- ja aluehallintouudistuksessa tapahtuu paljon. Lupien sujuvoittamisessa keskeistä on se, miten kaavoituksen ja rakentamisen lupien sujuvoittaminen -työryhmän työ onnistuu. Toivottavasti tämä koottu tieto auttaa hallitusohjelman toteutumisen seuraamisessa!

Pääset koosteeseen klikkaamalla alla olevaa banneria tai suoraan tästä linkistä>>

sote