Presco Oy yllätti työntekijänsä ansiomerkeillä Milanossa

Pälkäneläinen yritys Presco Oy on kuuluisa erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja samojen arvojen mukaisesti yritys pitää huolta myös työntekijöistään. Tänä vuonna Presco palkitsi ansioituneet työntekijänsä Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä Milanossa.

presco

 

Presco tarjoaa laajalti autoihin liittyviä tuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Valikoima koostuu mm autonhoitotuotteista, -tarvikkeista ja -laitteista historiallisille erikoisautoille, tuning autoille ja tavallisille perheautoille. Yritys järjestää myös paljon koulutusta erilaisille autoalan toimijoille.

“Meidän arvomaailma ja toiminta-ajatus heijastuu henkilökunnan haluna palvella ja auttaa asiakasta pienimmissäkin ongelmissa ja tarpeissa,” sanooPresco Oy:n toimitusjohtaja Markku Uotila.

Prescossa ei laadita tavanomaista myyntibudjettia vaan menestys mitataan asiakastyytyväisyytenä. Erinomaiseen asiakaspalveluun yltävät ainoastaan hyvin motivoituneet työntekijät ja siksi Prescossa pidetään huolta myös henkilöstön hyvinvoinnista.

“Aiemmin palkitsimme henkilökuntaa palvelusvuosista ylimääräisellä viikon lomalla etelässä, mutta nyt halusimme ensimmäistä kertaa huomioida myös ansiomerkeillä. Koemme, että ansiomerkeillä palkitseminen nostaa palvelusvuosijuhlan aivan uudelle tasolle tuoden siihen arvokkuutta ja lisää juhlallisuutta,” toteaa Markku Uotila.

Yritys huomioi palvelusvuosilomien lisäksi vuosittain tupakoimattomat työntekijänsä ulkomaanmatkalla, ja tänäkin syksynä henkilökunta ajatteli matkan Milanoon olevan tällainen perinteinen tupakoimattomien vuosimatka.

“Yllätys oli täydellinen kun vietimmekin siellä lisäksi ansiomerkkijuhlaa, ja siinä ei vältytty kyyneliltä”, kertoo Markku Uotila.

Juhlassa käytiin läpi Prescon historiaa ja kulunutta vuotta sekä yritykselle tärkeää arvomaailmaa. Ansiomerkkien luovutushetkellä kerrottiin ansiomerkin arvosta sekä historiasta, ja illan lopuksi prescolaiset nauttivat yhteisen italialaistyyppisen illallisen.

Milanossa palkittiin 10-vuotisansiomerkeillä toimistopäällikkö Terhi Nieminen ja aluemyyntipäällikkö Jari Nurkkala.

“Juhlapuheessa heitä kiitettiin erinomaisesta luotettavuudesta, uskollisuudesta, ahkeruudesta ja tunnollisuudesta työssänsä, “ lopettaa Markku Uotila.