Haussa kansainvälisen kaupan asiantuntija

Hakuaika on päättynyt.

Toimenkuvaan kuuluvat monipuolisesti kansainvälisen kaupan ja sen prosessien asiantuntijatehtävät elinkeinoelämän näköalapaikalla. Ulkomaankaupan asiakirjojen hallinnan ohella toimenkuvaan voi kuulua myös muita tehtäviä, kuten kauppayhdistysasioiden hoitoa. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy työkokemuksesi ja vahvuuksiesi perusteella.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• sopivaa työkokemusta, kykyä asiakaspalveluun, järjestelmällistä ja tarkkaa työtapaa
• kykyä itsenäiseen, oma-aloitteiseen työhön, valmiutta neuvoa ja kouluttaa yritysasiakkaita
• monipuolisia toimistotyötaitoja ja kielitaitoa.
Odotamme sinulta
• tehtävään sopivaa koulutusta (esim. yliopisto/ammattikorkeakoulu)
• kiinnostusta kansainväliseen kauppaan ja sen prosesseihin
• halua ja kykyä kehittyä kansainvälisen kaupan asiantuntijana.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 13.4.2017 sähköpostitse osoitteeseen keskuskauppakamari@chamber.fi (aihekenttään merkintä ”Kv-asiantuntija”). Lisätietoja antaa johtaja Timo Vuori, p. 09 4242 6238, timo.vuori@chamber.fi.

Keskuskauppakamari on elinkeinoelämän asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä. Toimistomme sijaitsee World Trade Centerissä Helsingissä