Historia ja tulevaisuus kohtasivat kauppakamarin juhlaseminaarissa – Katso kuvat!

Kauppakamarien 100 vuotta tulevaisuutta -juhlaseminaari kokosi 10.8.2017 Finlandia-talolle yli 1000 yritysjohtajaa ja elinkeinoelämän vaikuttajaa. Ohjelmassa peilattiin maamme yrityshistoriaa kauppakamaritoiminnan kautta ja luotiin monipuolinen katsaus suomalaisen elinkeinoelämän tulevaisuuteen.

Lisää valokuvia juhlasta löytyy Keskuskauppakamarin Flickr-tililtä.

Tutustu myös twiitteihin: #kauppakamari100.

Mirva Antila‏ @AntilaMirva: Vauhdikas, inspiroiva paneeli @BjornWahlroos @bengtmit @ristoejpenttila markkinataloudesta ja politiikasta #kauppakamari100

Petra Erätuli-Kola‏ @Eratuli: Menestyksen resepti: Sisu 52. Kerta toden sanoo #AngryBirds ladattu 4 miljardia kertaa @levoranta #kauppakamari100

Outi Ervasti‏ @outiervasti: Tahtoo toisinaan unohtua: Suomi varsin monilla perusmittareilla maailman paras maa. @PetriRajaniemi @Elinkeinoelama #kauppakamari100

Pia Pakarinen‏ @Pia_Pakarinen: Ekaluokkalaisen Eino Hollmen avasi upeasti fanfaarilla #kauppakamari100 -juhlan. Esitys jännitti enemmän kuin koulu.

Jukka Lång‏ @JukkaLang: Kenellekään tuskin jäi epäselvyyttä murroksen suuruudesta futurologi Dahmenin lennokkaan esityksen jälkeen #kauppakamari100 #disruptio

Valokuvattavana käyneet vieraat tallentuivat mosaiikkikokoelmaan.
Eino Hollmén soitti fanfaarin 100-vuotiaalle kauppakamarille.
Kauppakamari on tehnyt hyvin arvokasta työtä hyvinvoivan ja vakaan Suomen rakentamisessa sadan vuoden ajan. Toivotan menestystä sekä kauppakamareille että kaikille kauppakamarin jäsenille, sanoi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
”Vapaakauppa ja markkinatalous” -paneelikeskustelussa Björn Wahlroos ja Bengt Holmström kertoivat näkemyksiään yhteiskunnan tilasta. Paneeli on katsottavissa Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/1-4200762
Kahvitauolla oli aikaa vaihtaa kuulumisia.
Rytmi muuttui räpiksi, kun Lyömättömät päästettiin irti!
Kunnon Suomi ei ole hävinnyt mihinkään – se elää siinä toivossa, jonka annamme lapsillemme, totesi Petri Rajaniemi, Ponder Nobs.
Suomi tarvitsee proaktiivista maahanmuuttopolitiikkaa, painotti professori Anu Bradford.
Koodauskyvyn ja vastaavien taitojen merkitys tulee korostumaan entisestään, painotti Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta.
”Destroy the pillows of comfort!” Dietmar Dahmen teki sen moottorisahalla.
Ohjelman jälkeen verkostoiduttiin cocktaileilla.