Etsimme harjoittelijaa Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan sihteeristöön kevääksi ja kesäksi 2018

Oletko sinä etsimämme harjoittelija Keskuskauppakamarin välimieslautakuntaan? Harjoittelu välimieslautakunnassa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan välimiesmenettelyn, sovittelun ja laajemminkin riidanratkaisupalveluiden laajalla kentällä.

Etsimme osa-aikaista harjoittelijaa välimieslautakunnan sihteeristöön. Työ on keväällä 2018 osa-aikaista, noin kaksi työpäivää viikossa. Kesällä 2018 harjoittelijan työmäärä on suurempi, tarpeen mukaan jopa viisi työpäivää viikossa.

Harjoittelijan työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen mm. lautakunnan kehitysprojekteissa avustamista, selvitystehtäviä, artikkeleiden ja lyhyempien juttujen kirjoittamista sekä lautakunnan hallinnoimissa jutuissa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä avustamista. Harjoittelija pääsee lisäksi osallistumaan lautakunnan markkinointiin mm. avustamalla lautakunnan tapahtumien järjestämisessä, mukaan lukien Helsinki International Arbitration Day -konferenssi toukokuussa.

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteisuutta sekä positiivista, reipasta ja joustavaa asennetta. Välimieslautakunnan toiminnan ja työtehtävien luonne edellyttää työntekijältä huolellisuutta, luottamuksellisuutta ja tarkkuutta. Myös hyvä priorisointikyky on tärkeää.

Etsimällämme harjoittelijalla on suoritettuna opintoja ja/tai työkokemusta välimiesmenettelyn ja laajemminkin riidanratkaisun parista. Ideaalihakija tähän työtehtävään olisi noin opintojen keski- /loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Välimieslautakunnasta työpaikkana

Vuonna 1911 perustettu välimieslautakunta toimii Keskuskauppakamarin (noin 40 hengen elinkeinoelämän asiantuntijaorganisaatio) yhteydessä, mutta on siitä toiminnallisesti ja päätöksenteossaan itsenäinen. Välimieslautakunta hallinnoi sääntöjensä mukaisia välimiesmenettelyjä ja sovitteluja, ja nimeää välimiehiä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin välimiesmenettelyihin. Lisätietoja välimieslautakunnasta löydät täältä.

Jos kiinnostuit ja haluaisit kollegaksemme, lähetä kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen 30.11.2017 mennessä välimieslautakunnan pääsihteeri Heidi Merikalla-Teirille osoitteeseen heidi.merikalla-teir@arbitration.fi.

Työpaikka: Keskuskauppakamari; Keskuskauppakamarin välimieslautakunta Aleksanterinkatu 17, Helsinki
Työn alkamisajankohta: Tammikuu 2018
Työsuhteen laatu: Määräaikainen palkallinen osa-aikatyö
Määräaikaisen työsuhteen kesto: Noin 8 kuukautta