Legal design ja IT2018-sopimusehdot 3.4.2019

IT2018

Aika: Keskiviikko 3.4.2019 klo 11.30-16.15
Paikka: Sokos Hotel Presidentti

IT2018-sopimusehtojen uudet käyttöohjeet ovat valmistuneet. Tule paikalle kuulemaan ja hakemaan ajantasaista tietoa sopimusehdoista ja uusista käyttöohjeista.

Koulutuspäivän keskiössä on IT2018-sopimusehtojen käytettävyys. Käyttöohjeet on uudistettu legal designia hyödyntäen. Ne helpottavat käytännön sopimista.

Tilaisuudessa esiintyy IT2018-sopimusehtoja laatimassa olleita asiantuntijoita. Heillä on vahva käytännön kokemus markkinoilla laajasti käytettyjen sopimusehtojen soveltamisesta ja viimeisin asiantuntijatieto. Puheenjohtajana toimii Keskuskauppakamarin lakimies Minna Aalto-Setälä.

Tapahtuma on suunnattu IT-ehdot-lisenssinhaltijoille sekä ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeville yrityksille, ohjelmistoja hankkiville ja lakimiehille.

Koulutusta on mahdollista seurata myös live-streamin kautta. Voit tilata maksullisen linkin tapahtumailmoittautumisen kautta.

Tilaisuuteen osallistuja saa 40 %:n alennuksen uuden IT2018-sopimusehtojen tilauksen ensimmäisen vuoden vuosimaksusta.

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

ILMOITTAUDU

Keskiviikko 3.4.2019, 11:30–16:15
Paikka: Sokos Hotel Presidentti | Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

Osallistumismaksut:
Hintoihin lisätään alv 24 % *
*Kauppakamarit, Ohjelmistoyrittäjät ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry sekä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry.

Tilaisuuden järjestävät Keskuskauppakamari, Ohjelmistoyrittäjät ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry.

Legal design

Keskuskauppakamarin lakimies Minna Aalto-Setälä kertoo, miten sopimusehdoissa tullaan hyödyntämään legal designia

Tiedustelut:
Keskuskauppakamari, markkinointisuunnittelija Markus Lähdesmäki, markus.lahdesmaki@chamber.fi