Välimieskoulu 2018

Keskuskauppakamari järjestää suuren suosion saaneen välimieskoulun jälleen syksyllä 2018.
Välimieskoulu järjestetään jo viidettä kertaa, ja sen on käynyt 116 suomalaista juristia.

Miksi?
Välimiesmenettelyn käyttö on lisääntynyt koko 2000-luvun ajan. Keskuskauppakamari haluaa markkinoida Suomea osaavana välimiesmenettelymaana. Lisäksi haluamme palvella suomalaista elinkeinoelämää siten, että riitojenratkaisussa on käytettävissä runsaasti osaavia välimiehiä ja asiamiehiä.

Mitä?
Välimieskoulu koostuu kuudesta koulutuskerrasta (yksi koko päivän kestävä koulutus ja viisi neljän tunnin koulutusta). Koulutusten aikana käsiteltäviä aiheita lähestytään alustusten, ennakkotehtävien ja keskusteluiden kautta. Tarkoituksena on myös varata aikaa pienryhmäkeskusteluille ja verkostoitumiselle.

Koulutuksen aikana perehdytään välimiesmenettelysääntöihin ja välimieslautakunnan tapauskäytäntöön, välimiesmenettelyn keskeisiin periaatteisiin, välityssopimusten ja välitystuomioiden laadintaan, sovitteluun ja Keskuskauppakamarin sovittelusääntöihin sekä tuomioistuinmenettelyn ja välimiesmenettelyn liityntöihin.

Kenelle?
Ohjelma on suunnattu jo kannuksensa hankkineille asianajajille, tuomareille, oikeustieteilijöille ja muille lakimiehille, joilla on kiinnostusta välimiestehtäviin tai asiamiehenä toimimiseen välimiesmenettelyissä. Koulutukseen valitaan noin 30 osallistujaa hakemusten perusteella.

Aika: 27.8. – 19.11.2018FAI seminaari välimieskoulu
PaikkaScandic Simonkenttä, Simonkatu 9, 00100 Helsinki

Hakuaika: 4.5. – 1.6.2018
Valinnoista ilmoitetaan 21.6.2018 mennessä.

Osallistumismaksu: 2 000 € + alv 24 %

Katso koulutuksen ohjelma tästä.

 

Lisätietoja: Kirsi Loikas, kirsi.loikas@chamber.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.