Keskuskauppakamarin Yhteiskuntaohjelma Johtajille

yhteiskuntaohjelma

Johtajat yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä:
Keskuskauppakamarin Yhteiskuntaohjelma johtajille

Keskuskauppakamarin Yhteiskuntaohjelma Johtajille vie osallistujansa yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja johtajuuden ytimeen. Loistavaa palautetta saanut ohjelma tutustuttaa poliittiseen järjestelmään niin kotimaassa kuin Brysselin kabineteissa, avaa näkökulmia maailmantalouden haasteisiin ja antaa eväitä merkittävimpien kehitystrendien ennakointiin. Ohjelma syväluotaa yhteiskunnan toimintamekanismeja, johtajuutta ja sen haasteita, ja antaa mahdollisuuden luoda kattava verkosto päättäjä- ja johtotasolla. Ohjelmassa keskustelua ja ajatuksia ovat virittämässä mm. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi ja Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen.

Nyt viidettä kertaa järjestettävä ohjelma toteutetaan neljän moduulin kokonaisuutena alkaen toukokuussa ja päättyen marraskuussa 2019.

Yhteiskuntaohjelman osallistujat ovat yritysten toimitusjohtajia, johtoryhmän jäseniä, yksikköjen tai toimintojen johtajia ja pian ylimpään johtoon nousevia henkilöitä. Yksityisen sektorin lisäksi mukana on ollut johtajia myös julkiselta ja kolmannelta sektorilta.

Ohjelmarunko:

I Moduuli maanantai 27.5.2019:
VASTUULLISUUS JA MUUT MEGATRENDIT MUUTTAVAT MAAILMAA JA PÄÄTÖKSENTEKOA

II Moduuli tiistai 18.6. – keskiviikko 19.6.2019
BRYSSEL: EU:N MERKITYS. MIHIN EDUNVALVONTAA TARVITAAN?

III Moduuli maanantai 23.9.2019:
PÄÄTÖKSENTEKOJÄRJESTELMÄ SUOMESSA JA TYÖN MURROS

IV Moduuli maanantai 4.11.2019:
VIESTINTÄ JA JOHTAJUUDEN KASVUTARINA

 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenyritysten osallistujat 2.950 € / henkilö.
Normaalihinta 3.450 € / henkilö.
Hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

ILMOITTAUDU

Lisätietoja
Mari Hakkarainen, mari.hakkarainen@chamber.fi, p. 050 326 6770.

 


Aiemmat Yhteiskuntaohjelmat

2015-2016 ohjelma  2016-2017 ohjelma        

Muun muassa Euroclear Finlandin lakiasiainjohtaja Kati Honkajuuri-Kokkonen, Rinnekodin toimitusjohtaja Anu Kallio ja Porvoon kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula osallistuivat 2016-2017 ohjelmaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Osallistujiien maksimimäärä ohjelmaan on 25. Ryhmän monimuotoisuuden vuoksi varaamme oikeuden valita osallistujat, mikäli samalta toimialalta on useita hakijoita. Valinta tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä.