Haemme Keskuskauppakamarin vakituiseen työsuhteeseen kv-asiantuntijaa

Haemme Keskuskauppakamarin kasvu ja kansainvälinen kauppa -tiimiin vakituiseen työsuhteeseen kv-asiantuntijaa.

Kv-asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu Keskuskauppakamarin yhteydessä toimivien, yrityksille tapahtumia ja palveluita tarjoavien 15 kahdenvälisen Kauppayhdistyksen toiminnan käytännön toteutus ja kehitys sekä yhteistyön tiivistäminen eri maissa toimivien 30 kahdenvälisen kauppakamarin eli Finncham-kumppanien kanssa. Samoin toimenkuvaan kuuluu kasvua ja kansainvälistymistä tukevien muiden tapahtumien ja palveluiden jalostaminen ja uusien kehittäminen yhteistyössä alueellisten kauppakamarien ja muiden kumppanien kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• sopivaa kokemusta kansainvälistymisestä ja verkostojen kehittämisestä
• yhteistyökykyisyyttä, innovatiivisuutta, vastuullisuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
• kykyä hallita isoja kokonaisuuksia, halu oppia uutta ja pärjätä myös rutiinitehtävien parissa
• hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
• hyvää esiintymis-, viestintä- ja raportointitaitoa sekä riittävää tietoteknistä osaamista
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oikeaa asennetta tehdä työtä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävän titteli ja toimenkuva määritellään erikseen henkilön osaamisen perusteella. Toimit osana pientä kv-tiimiämme vastuullisessa ja itsenäisessä tehtävässä, joka vaatii myös joskus joustamista työajoissa ja jonkin verran matkustamista. Aiempi, monipuolinen kokemus työstä järjestössä, yrityksessä, palveluorganisaatiossa, ministeriössä tai muussa julkisessa hallinnossa voidaan katsoa eduksi. Oikea asenne sekä valmius kasvaa ja kehittyä työvastuiden myötä ratkaisevat onnistumisen tulevissa mielenkiintoisissa tehtävissä.

Lisätiedot:
johtaja Timo Vuori p. 09 4242 6238 tai timo.vuori@chamber.fi
mahdolliset yhteydenotot ja tiedustelut:
4.9 klo 13–16 tai 5.9 klo 13–16 tai 10.9. klo 13–16.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 17.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen timo.vuori@chamber.fi.