SAVE THE DATE – Suuri Liikennepäivä 2020

395,00 €
Livestream - Suuri Liikennepäivä 2020
395,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri Liikennepäivä on ajankohtaisseminaari, jonka tavoitteena on tulla vienti- ja tuontiyritysten sekä liikenteen asiantuntijoiden, päättäjien ja yritysjohtajien vuosittaiseksi foorumiksi. Seminaarissa käsitellään liikennettä ja logistiikkaa koskevia ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden näkymiä keskiössä Suomen kilpailukyvyn parantaminen. Seminaari tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tuoda näkemyksiään päättäjien tietoisuuteen.

Vuoden 2020 Liikennepäivän teemana on Itämeri. Tämän vuoden seminaarissa käsittelemme vihreää taloudellista kasvua Itämerellä, Suomen vientireitillä markkinoille. Euroopan hiilineutraaliustavoite vuoteen 2050 mennessä tarkoittaa tiukentuvia ympäristömääräyksiä ja samalla yrityksille uudenlaisia toimintamalleja ja kasvun mahdollisuuksia.

Seminaarin vetäjänä toimii toimittaja, tuottaja Baba Lybeck.

Seminaarin puhujiksi kaavaillaan logistiikka-alan toimijoita, päättäjiä, yritysedustajia sekä ympäristöjärjestöjen edustajia. Puhujavahvistuksia odotetaan elokuussa.

Kenelle?
Tapahtuma on suunnattu kansainvälisillä markkinoilla toimivien ja sinne aikovien yritysten edustajille, logistiikkapalveluita tarjoavien yritysten johdolle, yritysjohdolle, päättäjille sekä yritysten vienti-, tuonti- ja logistiikka-asiantuntijoille.

Tarjoamme tilaisuuteen myös kumppanipaketteja. Lisätietoja tulossa elokuussa.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko seminaarin hinta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ohjelma tarkentuu elokuussa.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä:
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.