SAVE THE DATE – Suuri Osakeyhtiöpäivä 2020

395,00 €
Livestream - Suuri Osakeyhtiöpäivä 2020
395,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri Osakeyhtiöpäivä on ajankohtaisseminaari, jonka tavoitteena on tulla osakeyhtiöiden edustajien ja päättäjien vuosittaiseksi foorumiksi.
Tilaisuuden tarkoituksena on jakaa osakeyhtiöitä koskettava ajankohtaisin lainsäädäntö ja keskustella mihin suuntaan lainsäädännössä ja itsesäätelyssä ollaan menossa. Vuoden 2020 seminaarissa käsittelemme muun muassa hyvää hallintotapaa sekä millaisia muutoksia ja haasteita etäosallistumiset ovat tuoneet yhtiökokouksiin.

Seminaarin vetäjänä toimii toimittaja Matti Toivonen.

Puhujavahvistuksia odotetaan elokuun aikana.

Kenelle?
Tapahtuma on suunnattu yritysjohdolle, hallitusammattilaisille, lakiasiainjohtajille, lakimiehille, hallintojohtajille ja asiantuntijoille.

Tarjoamme tilaisuuteen myös kumppanipaketteja. Lisätietoja tulossa elokuussa.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko seminaarin hinta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ohjelma tarkentuu elokuussa.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä:
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.