Suuri Liikennepäivä 2020

Ajankohta ja paikka

Alkaa
10.11.2020
Päättyy
10.11.2020
Tapahtumapaikka
Clarion Hotel Helsinki Jätkäsaari
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Ilmoittautuminen

Early Bird - Suuri Liikennepäivä 2020
395,00 €
Livestream - Suuri Liikennepäivä 2020
395,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri Liikennepäivä on ajankohtaisseminaari, jonka tavoitteena on tulla vienti- ja tuontiyritysten sekä liikenteen asiantuntijoiden, päättäjien ja yritysjohtajien vuosittaiseksi foorumiksi. Seminaarissa käsitellään liikennettä ja logistiikkaa koskevia ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden näkymiä keskiössä Suomen kilpailukyvyn parantaminen. Seminaari tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tuoda näkemyksiään päättäjien tietoisuuteen.

Vuoden 2020 Liikennepäivän teemana on Itämeri. Tämän vuoden seminaarissa käsittelemme vihreää taloudellista kasvua Itämerellä, Suomen vientireitillä markkinoille. Euroopan hiilineutraaliustavoite vuoteen 2050 mennessä tarkoittaa tiukentuvia ympäristömääräyksiä ja samalla yrityksille uudenlaisia toimintamalleja ja kasvun mahdollisuuksia.

Seminaarin vetäjänä toimii toimittaja, tuottaja Baba Lybeck.

Seminaarin puhujina ovat mm. Wärtsilän toimitusjohtaja Jaakko Eskola, Norsepower Oy:n CEO, Partner Tuomas Riski, Langh Ship Oy Ab:n toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöf, John Nurmisen säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt sekä muita logistiikka-alan toimijoita, päättäjiä, yritysedustajia ja ympäristöjärjestöjen edustajia.

Kenelle
Tapahtuma on suunnattu kansainvälisillä markkinoilla toimivien ja sinne aikovien yritysten edustajille, logistiikkapalveluita tarjoavien yritysten johdolle, yritysjohdolle, päättäjille sekä yritysten vienti-, tuonti- ja logistiikka-asiantuntijoille.

Kysy pakettitarjousta
Oletko kiinnostunut tarjoamaan henkilöstöllesi tai asiakkaillesi tapahtumaosallistumisen paikan päällä tai verkossa? Ota yhteyttä anne.pakkanen@chamber.fi, teemme sinulle tarjouksen pakettihinnasta.

*****************************************************

OHJELMA
Lounas 12.00–12.45

13.00–13.30 Avauspuheenvuoro: Itämeren elvytys – kohti tuloksellisempaa yhteistyötä
puhuja vahvistetaan

13.30–14.30 Itämeri yritysten kuljetusreittinä: Vihreämmät kuljetukset, kalliimpi hinta?
Kuljetukset Itämerellä ovat Suomen viennin ja tuonnin selkäranka. Haluamme nostaa esille suomalaisen vientiteollisuuden korkeat logistiset kustannukset ja tulevien ympäristövaatimusten ja meriliikenteen päästökaupan vaikutukset kuljetushintoihin. Miten voidaan vaikuttaa siihen, että vihreämmät kuljetukset eivät nosta kohtuuttomasti yritysten kuljetuskustannuksia ja rapauta Suomen kilpailukykyä?

Panelistit vahvistetaan, keskustelua moderoi Baba Lybeck.

Keskustelun päätöspuheenvuoro: toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt, John Nurmisen säätiö

14.30–15.00 Tauko

15.00–16.50 Menestystarinoita tiukoista ympäristövaatimuksista huolimatta
Keskustelun alustaa toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari

Panelisteina toimitusjohtaja Jaakko Eskola Wärtsilä Oyj Abp, CEO, Partner Tuomas Riski, Norsepower Oy ja toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöf, Langh Ship Oy Ab

16.50–17.00 Päätössanat – Itämerestä johtava teknologia- ja innovaatiokeskittymä
puhuja vahvistetaan

17.00–18.00 Verkostoitumishetki kevyen tarjoilun kera

*****************************************************

Otamme tilaisuuteen paikan päälle 80 osallistujaa.

Huomioimme tilaisuuden järjestelyissä vallitsevan koronavirustilanteen ja osallistujien turvavälit. Saatavilla on kertakäyttömaskeja. Lue lisää turvallisesta osallistumisesta tapahtumiimme. Voit osallistua seminaarin myös etäyhteydellä.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko seminaarin hinta.

Ohjelma täydentyy. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä:
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Majoitus tapahtuman yhteydessä
Majoittuvat osallistujat saavat Clarion Hotelista 15% alennuksen päivän huonehinnasta koodilla EVENTS. Tarjouskoodi on käytössä kaikkiin huoneluokkiin, niin kauan kuin hotellihuoneita riittää. Varaukset varauskoodilla EVENTS tehdään hotellin kotisivuilla.