Specialförtjänsttecken

Våra specialförtjänsttecken består av ett förtjänsttecken för livsarbete och ett förtjänsttecken i järn. Specialförtjänsttecken tilldelas för specifika arbetsprestationer eller en lång karriär som företagare eller i tjänst hos flera arbetsgivare. Se alternativ för specialförtjänsttecken nedan.

När du ansöker om ett förtjänsttecken för livsarbete i silver eller guld, bifoga en kortfattad beskrivning av mottagarens arbetshistoria eller hens CV till ansökan. Du kan skriva motiveringar i fältet ytterligare information på sista sidan, eller skicka dem till adressen ansiomerkit@chamber.fi.

Du kan ansöka om ett gyllene förtjänsttecken tillverkat i förgyllt silver eller i 18 karats guld. Se priserna.

Förtjänsttecken i silver för livsarbete
Förtjänsttecken i silver för livsarbete beviljas för mint 20 års arbete inom näringslivet. Vänligen bifoga en kortfattad beskrivning av mottagarens arbetshistoria eller hens CV till ansökan.
Lösenavgift: {{price}} / Medlemavgift: {{memberPrice}}
Gyllene förtjänsttecken för livsarbete
Gyllene förtjänsttecken för livsarbete tilldelas för minst 30 års arbete i näringslivet. Vänligen bifoga en kortfattad beskrivning av mottagarens arbetshistoria eller hens CV till ansökan.
Lösenavgift: {{price}} / Medlemavgift: {{memberPrice}}
Förtjänsttecken i järn
Förtjänsttecknet i järn beviljas för en särskilt viktig gärning till förmån för företaget, till exempel för implementering av exceptionellt krävande projekt eller förtjänstfullt agerande vid en olyckshändelse hos företaget. Med tanke på förtjänsttecknets unika karaktär måste ansökan innehålla detaljerade grunder för dess beviljande. Förtjänsttecknet i järn kan endast tilldelas en gång per person.
Lösenavgift: {{price}} / Medlemavgift: {{memberPrice}}