OBA-lausuntopyyntö

Jos kiellosta huolimatta saat OBA-mainontaa, voit tehdä asiasta lausuntopyynnön mainonnan eettiselle neuvostolle. Lausuntopyynnön teknisessä käsittelyssä avustaa IAB Finland ry:n. Huomioithan, että tietyt toimenpiteet, kuten evästeiden poisto, voivat vaikuttaa OBA-kiellon poistoon Your Online Choices -sivuston asetuksissa (lisää esimerkkejä kohdassa Ongelmia kiellosta huolimatta?).

Henkilötietosi

Nimettömiä ja ilmeisen asiattomia lausuntopyyntöjä ei käsitellä.

Lausuntopyyntö talletetaan neuvoston lausuntopyyntöjen käsittelyjärjestelmään. Tehdessäsi lausuntopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn. Nimesi ja yhteystietosi tarvitaan, jotta sinuun voidaan olla yhteydessä asian käsittelyyn liittyen, esimerkiksi informoitaessa käsittelyn vaiheista ja lopputuloksesta.


OBA-lausuntopyyntö

ad choices icon
Mainokseni-kuvake

HUOM! Tarvitsemme kuvakaappauksen verkkosivun mainoksesta, jossa Mainokseni-kuvake näkyy ja kohdesivustosta, johon päädyt kuvaketta klikattuasi. Suosittelemme, että kokoat ottamasi kuvakaappaukset samaan dokumenttiin ja lähetät meille vain yhden word- tai pdf-tiedoston. Tiedoston koko voi olla korkeintaan 19,5 megatavua.