Tapahtumat ja tilaisuudet

Keskuskauppakamari järjestää vaikuttaja- ja sidosryhmätilaisuuksia sekä seminaareja ajankohtaisista teemoista. Tutustu monipuoliseen tapahtumatarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Osallistu turvallisesti tilaisuuksiimme (ohjeistusta päivitetty 23.11.2021)

Me Keskuskauppakamarissa seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla. Saatavilla on aina kertakäyttömaskeja ja käsidesiä. Lue alta tarkemmat ohjeet osallistujille. Mikäli tapahtuman aikana on kokoontumisrajoituksia, järjestämme tilaisuuden verkkotapahtumana. Voit myös tarvittaessa vaihtaa lähiosallistumisesi etäosallistumiseksi rajoitusten tai terveydentilasi niin vaatiessa. Etäosallistuminen on aina vaihtoehtona tapahtumissamme. Mikäli sinulla on Covid-19-oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme.

Paikan päällä tapahtumiimme osallistuvilta edellytämme, että koronapassin ehdot täyttyvät. Koronapassin edellytyksenä on täysi rokotesarja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos tai todistus alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. Koronapassi tarkastetaan tapahtumaan saavuttaessa.

Saapuessasi tapahtumaan varauduthan koronapassin esittämiseen etukäteen joko tallentamalla passista kuvakaappauksen puhelimeesi tai ottamalla mukaan tulostetun version passista. Otathan mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi. Koronapassina toimii EU:n koronatodistus. Tallenna tai tulosta todistus itsellesi Omakannasta osoitteesta https://www.kanta.fi/koronapassi. Keskuskauppakamari ei kerää eikä ylläpidä tilaisuuksissaan rekisteriä koronapassia käyttäneistä ihmisistä.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Suosittelemme koronarokotusta ja lataamaan Koronavilkun.

Tervetuloa oireettomana!

Huomioithan seuraavat ohjeet:

 • Emme kättele.
 • Käy ensin käsienpesulla.
 • Suosittelemme maskin käyttöä. Tarjolla on maskeja.
 • Tapahtumissa istutaan väljästi.
 • Huomioi turvaetäisyydet myös saliin tai ruokailuihin siirryttäessä.
 • Pese / desifioi kätesi aina ennen ruokailua ja tarjoiluiden ottamista.
 • Jos saavut julkisilla, käytä maskia.
 • Noudata voimassa olevia karanteeniohjeita.
 • Jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita => osallistu etäyhteydellä.
 • Tutustu myös THL:n ohjeistuksiin tästä.

Tapahtumakumppanimme huolehtivat hygieniasta:

Kumppaneiltamme edellytämme:

 • Sovimme erikseen maksimiosallistujamäärän tapahtumatilan mahdollistamien puitteiden mukaisesti.
 • Tehostettua siivousta, erityisesti niiden pintojen osalta, joita tapahtuman osallistujat koskettavat.
 • Käsienpesupisteissä kertakäyttökäsipyyhkeitä, nestesaippuaa ja käsidesiä.
 • Pöytiin tarjoilun suosimista. Mikäli tarjoilu toteutetaan buffetista itse otettuna, tulee buffet-tarjoiluiden ottimien yhteydessä olla tarjolla serviettejä tai kertakäyttökäsineitä, joilla jokainen voi suojata ottimet.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä

Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.