Certified Human Leader -ohjelma

Certified Human Leader -ohjelma tarjoaa johtajille mahdollisuuden kehittää inhimillistä johtajuutta, painottaen empaattista ja tunneälykästä otetta organisaation johtamisessa. Ohjelma auttaa rakentamaan parempia tiimejä ja työympäristöjä, joissa ihmisten hyvinvointi ja tehokkuus ovat keskiössä.

Certified Human Leader -ohjelma

Keskuskauppakamarin ja Milestonen järjestämä Certified Human Leader -ohjelma on sinulle, joka haluat kehittää johtajuuttasi ja luoda työympäristön, jossa ihmiset voivat menestyä. Haastamme sinut pohtimaan oman johtamisesi taustalla olevia uskomuksia ihmisistä.

  • Ohjelmassa keskitymme perinteistä ihmisten johtamista syvällisempään ymmärrykseen ihmisyydestä
  • Oivallutamme osallistujat ajattelemaan ihmisläheistä johtamista kokonaisvaltaisesti
  • Saat käytännönläheisiä oppeja, joilla voit soveltaa ihmiskeskeistä johtamista päivittäisessä työssäsi ja kohdata monimutkaisiakin haasteita
  • Haastamme sinut pohtimaan omia uskomuksiasi ihmiskeskeisyydestä ja kehittämään johtajuuttasi kestävämpään suuntaan
  • Kehität taitojasi luoda inspiroiva, osallistava ja tuloksellinen työympäristö, jossa tiimisi antaa parastaan
  • Koulutus tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, joilla kehittää omia johtamistaitojaan ja vahvistaa organisaation menestystä
  • Ohjelman suoritettuasi saat sertifikaatin, joka osoittaa tietosi ja taitosi ihmislähtöisenä johtajana

Kirkastamalla johtamisen ihmiskäsitystä saavutetaan pysyvästi parempaa ja inhimillisempää johtamista. Kun ihmiskäsitys muuttuu, myös työyhteisön kulttuuri muuttuu.

Ympäristömme epävarmuus, valtavat globaalit haasteet ja jatkuvat muutokset luovat johtajuudelle paineita. Nykypäivän haasteiden ratkaisuun tarvitaan sitoutunut henkilöstö, joka on motivoitunut tuomaan parhaan osaamisensa yrityksen käyttöön. Tähän päästään luottamusta herättävällä johtamisella, joka rakentaa yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä innostaa ja tukee oppimista ja luovuutta. Inhimillinen johtaminen vaatii syvällistä ihmisyyden ymmärtämistä, ja toimintaan vaikuttavien asenteiden ja uskomusten tunnistamista.

Moderni johtaminen on kokonaisvaltaista: liiketoiminnan tavoitteiden saavuttaminen kompleksisessa ympäristössä vaatii johtajalta taitoa hyödyntää kaikkia menestyksen avaimia, joista yksi vähiten ymmärretty potentiaali on sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Syvällinen inhimillinen johtaminen ei ainoastaan tue tiimiläisten hyvinvointia, vaan myös vahvistaa liiketoiminnan kestävyyttä ja kasvua.

  • Johtajille, jotka haluavat kehittää johtamisosaamistaan
  • Esihenkilöille, jotka haluavat luoda inspiroivan ja sitoutumista edistävän työympäristön
  • Jokaiselle, joka haluaa syventää ymmärrystään ihmisistä ja johtamisesta

Lisätietoja

Katariina Aho

myyntipäällikkö

+358 50 542 6081