Yritysjohdon kyberjohtamisen ohjelma

Yritysjohdon kyberjohtamisen ohjelma laajentaa yritysjohdon ymmärrystä kybertoimintaympäristöstä ja kyberturvallisuuteen liittyvistä uhkista sekä antaa valmiuksia johtaa yrityksen kyberturvallisuutta.

Yritysjohdon kyberjohtamisen ohjelma

Syvennä kyberjohtamisen osaamistasi ja varaudu kyberuhkiin

Keskuskauppakamarin järjestämä Yritysjohdon Kyberjohtamisen ohjelma syventää kyberturvallisuuden osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Kyberjohtamisen ohjelmassa pureudutaan kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin, kyberuhkiin ja siihen, miten ne voivat kohdistua yrityksen ja organisaation toimintaan ja maineeseen. Kuinka kyberuhkilta voi suojautua? Miten toimia kriisitilanteessa? Mikä on yritysjohdon vastuu? 

Ohjelma koostuu kolmesta moduulista. Lisäksi ohjelman osallistujat pääsevät tekemään organisaatiolleen kyberturvallisuussuunnitelman rungon ohjelman sisällön perusteella ja ohjauksella. Seminaareissa käsitellään kyberjohtamista eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita ja yritysesimerkkejä sekä keskustellaan vertaisverkoston kanssa. Lisäksi tarjoamme erilaisia oheisohjelmia ja verkostoitumismahdollisuuksia. 

Suosittelemme ohjelmaan osallistumista paikan päällä Helsingissä. Voimme tarvittaessa avata etäyhteyden. Ohjelman toteutuksessa hyödynnämme digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa sähköiset materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, johtoryhmiin kuuluville ja hallitusten jäsenille. Ohjelmaa toteutuu, jos osallistujia on vähintään 20. Ohjelmaan otetaan enintään 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Onko yrityksesi varautunut kyberrikollisuuteen ja -vakoiluun? Lue Keskuskauppakamarin Lujat-hankejohtajan Panu Vesterisen blogi tästä.

Kyberturvallisuus on syytä ottaa vakavasti. Lue Keskuskauppakamarin uutishuonejuttu tästä.

#kyberjohtamisenohjelma

Seuraava kyberjohtamisen ohjelma alkaa keväällä 2024:

Moduuli I: 7.2.

Moduuli II: 20.3.

Moduuli III: 11.4.


Lisätietoja

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770