Yritysjohdon strategisen viestinnän ja kriisiviestinnän ohjelma

Viestintä on koko johdon asia. Keskuskauppakamarin järjestämässä yritysjohdon strategisen viestinnän ja kriisiviestinnän ohjelmassa yrityksesi johtoryhmäläiset sparrataan viestintäjohtamiseen niin normaaliarjessa kuin kriisitilanteissa. Tällä sivulla tutustut johdon viestintäohjelmaamme.

Viestintä on koko johdon asia!

Viestintä on osa johdon strategiaa ja ydintoimintoja

Ohjelman tavoite on laajentaa ja kehittää yritysjohdon ymmärrystä viestinnästä osana yrityksen perustyötä. Osaava, ammattimainen viestintä on koko yritysjohdon asia. Kaikki yritysjohdossa toimivat ovat viestijöitä.  Kun kriisiviestinnän ja strategisen viestinnän taidot ovat koko yritysjohdon hallussa, on todennäköisempää, että tiukan paikan tullen yritys selviää kuivin jaloin. Tämä vahvistaa yrityksen kilpailukykyä vaikeinakin aikoina.

Ohjelman seminaareissa käsitellään viestintää eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita ja keskustellaan vertaisverkoston kanssa. Lisäksi tarjoamme erilaisia oheisohjelmia ja verkostoitumismahdollisuuksia ohjelman aikana.

Ohjelmassa on kolme moduulia: 

Moduuli 1: Strateginen viestintä

Moduuli 2: Vaikuttava viestintä

Moduuli 3: Kriisiviestintä

Ohjelma on suunnattu yritysten johdolle, johtoryhmiin kuuluville ja tuleville johtoryhmäläisille sekä hallitusten jäsenille.

Seuraava ohjelma alkaa 1.10.2024.

Lisätietoja

Pauliina Pulkkinen

Viestintä- ja yhteistyöjohtaja

+358 50 574 5288