Yritysjohdon yhteiskuntaohjelma

Yritysjohdon yhteiskuntaohjelma kartuttaa osallistujien osaamista yhteiskunnallisesta päätöksenteosta ja tukee johtajaa matkalla uransa huipulle. Tällä sivulla tutustut yritysjohdon yhteiskuntaohjelmaan.

Johtaja yhteiskunnallisena vaikuttajana

Keskuskauppakamarin Yritysjohdon yhteiskuntaohjelma laajentaa yritysjohdon osaamista yhteiskunnallisesta päätöksenteosta sekä politiikan ja yritystoiminnan yhteydestä.

Ohjelma tarjoaa johtajille näkemyksiä yhteiskunnallisista kehityssuunnista, jotka vaikuttavat politiikkaan ja yritysten toimintaympäristöön lähitulevaisuudessa.

Yritysjohtajien yhteiskunnallinen rooli on tärkeä. Mitä pidemmälle johtaja urallaan etenee, sitä vahvemmin yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja verkostoituminen tulevat yleensä mukaan työnkuvaan.

Keskuskauppakamarin ohjelma kartuttaa osallistujien osaamista ja verkostoja ja tukee siten johtajaa matkalla uransa huipulle.

Yritysjohdon yhteiskuntaohjelma sisältää kolme moduulia. Seminaarit pureutuvat politiikkaan ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, yhteiskunnalliseen muutokseen ja uudistumiseen ja yritykseen vaikuttajana. Ohjelman toteutuksessa hyödynnetään digitaalista Howspace-alustaa, joka tarjoaa ohjelman osallistujille keskustelualustan ja sähköiset materiaalit.

Ohjelma on suunnattu yritysten johdolle, hallitusten jäsenille, johtoryhmien jäsenille sekä tuleville johtoryhmäläisille sekä johtajille julkisella sektorilla. Ohjelmaan otetaan enintään 30 osallistujaa.

Seuraava ohjelma alkaa lokakuussa 2023.

Lisätietoja

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770