Podcast yritysjohtajien matkasta huipulle ja johtajuudesta

Leadcast – inspiroivia uratarinoita on uusi podcast yritysjohtajien matkasta huipulle ja johtajuudesta. Podcastissa kokeneet juristit, Maria Wasastjerna ja Essi Weseri, keskustelevat vaikuttavien yritysjohtajien ja business-ammattilaisten kanssa uran kohokohdista ja pohjanoteerauksista, hyvistä ja huonoista neuvoista ja kaikesta siitä, mitä johtajuus tarkoittaa ja edellyttää. Keskuskauppamarin naisjohtajien mentorointiohjelma on ollut mukana mahdollistamassa Leadcast -podcastin toteutusta.

Podcastin syntytarinaan Wasastjerna ja Weseri saivat ideoita ulkomaisista podcasteista.

”Kuuntelimme amerikkalaisia ja ruotsalaisia podcasteja, kun haimme inspiraatiota omalle urallemme ja halusimme kuunnella menestyneiden johtajien urapolusta, neuvoista ja näkemyksistä. Kun vaihdoimme podcast-vinkkejä toisillemme, löysimme puutteen suomalaisessa podcast markkinassa, jonka päätimme itse ratkaista. Meitä vei eteenpäin oma aito halu ja uteliasuus päästä kuulemaan meidän valitsemiemme haastateltavien uratarinat ja heidän ajatukset liike-elämän johtajuuteen liittyen”, Wasastjerna ja Weseri sanovat.

Podcastin kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistiin maanantaina 20.5.2019. Ensimmäisissä jaksoissa haastattelussa ovat Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka ja hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae.

Uusi jakso julkaistaan joka viikko ja podcast on kuunneltavissa seuraavista palveluista Apple Podcasts, Spotify, Anchor ja SoundCloud sekä verkkosivuilta leadcast.fi.