Vuoden brändi 2023 – ehdota omaa suosikkiasi

Yrityksen brändi on sen menestyksen kulmakivi. Keskuskauppakamarin Vuoden brändi -kilpailussa brändiä arvioidaan muun muassa brändin tarinan, asiakaskokemuksen, innovatiivisuuden, suojauksen, viestintästrategian, brändikirjan ja brändimielikuvan perusteella.

Vuoden brändi 2023

Keskuskauppakamari valitsee voittajan 18.4.2023 järjestettävässä Suuri brändipäivä -tilaisuudessa. Yleisö pääsi ehdottamaan suosikkibrändiään 3.10.2022.

Kilpailussa brändiä arvioidaan muun muassa brändin tarinan, asiakaskokemuksen, innovatiivisuuden, suojauksen, viestintästrategian, brändikirjan ja brändimielikuvan perusteella.

Kilpailu kehittää suomalaista brändiosaamista ja kannustaa suomalaisia yrityksiä pitkäjänteiseen brändityöhön. Voittajan valitsee brändityön ja immateriaalioikeuksien ammattilaisista koostuva asiantuntijaraati.

Aiemmin Keskuskauppakamari on palkinnut vastaavista ansioista Marimekon vuonna 2019, Ylen vuonna 2021 ja Lapuan Kankurit vuonna 2022.

Ehdotusten jättöaika Vuoden brändi -kilpailuun on päättynyt. Kiitos kaikille suosikkibrändejään ehdottaneille!

Suuri brändipäivä 18.4.2023

Vahva brändi on yrityksen menestyksen ydin. Sen avulla luodaan kilpailuetua ja asema markkinoilla. Brändi auttaa pysymään kuluttajien mielissä. Kaikki menestyvät yritykset Suomessa ja maailmalla investoivat brändiinsä suojauksen ja markkinoinnin avulla.

Keskuskauppakamarin Suuri brändipäivä kokoaa yhteen brändi-, markkinointi- ja IPR-ammattilaiset. Päivän tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta brändin suojaamisen tärkeydestä ja merkityksestä yrityksen menestyksen kivijalkana.

Päivän huipennuksena palkitaan Vuoden brändi 2023.

Lisätietoja

Aalto-Setälä Minna

Minna Aalto-Setälä

Johtava asiantuntija, IPR ja digitalisaatio

+358 44 032 0054