Keskuskauppakamari hakee viestinnän osaajaa

Hakuaika on päättynyt.

Keskuskauppakamari hakee viestinnän monitaituria, jolla on kiinnostusta ja ymmärrystä taloudesta, elinkeinoelämästä, mediasta ja politiikasta. Keskeisiä vahvuuksia ovat erinomaisen kirjoitustaidon lisäksi viestinnän prosessien sujuva hallinta ja reipas ote kehittämiseen ja tekemiseen.

Kuva: Lauri Hassi

Viestintätiimi tukee Keskuskauppakamarin ja kauppakamarien yhteistä strategiaa ja tavoitteita. Keskuskauppakamarin tavoitteena on talouden vapauden edistäminen ja yritysten toimintaedellytysten vahvistaminen. Osallistumme taloudelliseen ja poliittiseen keskusteluun ja vaikutamme menestyvän Suomen puolesta.

Tehtävän tarkempi kuvaus ja titteli määritellään rekrytoinnin edetessä. Tehtävän aloitusajankohta on maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Vastuualueet:
– Kirjoitusten ja lehdistötiedotteiden tuottaminen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa
– Osallistuminen päivittäisellä tasolla ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin keskusteluihin tuomalla esiin kauppakamarien kantoja tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa
– Viestinnän taktinen suunnittelu sekä viestintäprosessien ylläpito ja kehittäminen

Toivomme hakijalta:
– Kokemusta erityyppisten tekstien kirjoittamisesta ja editoimisesta
– Talouden ja politiikan sekä elinkeinoelämän tuntemusta
– Kykyä ylläpitää, koordinoida ja kehittää viestinnän prosesseja
– Median toimintatapojen ja uutiskriteereiden osaamista
– Kykyä tilastotietojen ja lukujen tulkitsemiseen
– Palvelualttiutta, innokkuutta sekä erinomaista kirjoitustaitoa
– Monipuolista kokemusta viestinnän eri osa-alueista

Suomen 19 alueellisen kauppakamarin jäseniin lukeutuu niin pörssiyrityksiä, perheyrityksiä kuin pk-yrityksiä. Keskuskauppakamari koordinoi alueellisten kauppakamarien toimintaa ja vastaa kauppakamariryhmän vaikuttamisesta valtakunnallisella tasolla.

Keskuskauppakamari on elinkeinoelämän asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä. Toimistomme sijaitsee World Trade Centerissä Helsingissä.

Lisätiedot: viestintäjohtaja Patrik Lindfors p. 050 512 4005 ja patrik.lindfors@chamber.fi
Hakemukset 19.2.2018 klo 10.00 mennessä.

Hae tästä