Ilmoittaudu LVV-kokeeseen

Kevään 2022 koepäivät on julkaistu, ja ne ovat: 17.2.2022 (LKV), 7.4.2022 (LKV) ja 21.5.2022 (LKV JA LVV). Ilmoittautuminen aukeaa 13.1.2022.

Seuraavat LVV-kokeet järjestetään 21.5.2022. Kokeet järjestetään sähköisinä kokeina Keskuskauppakamarin ilmoittamassa osoitteessa (koetta ei ole mahdollista suorittaa etänä). Koe on mahdollista suorittaa Helsingissä ja Oulussa (tarkat osoitteet ilmoitetaan myöhemmin).

Ilmoittautuminen kokeeseen alkaa tällä sivulla torstaina 13.1.2022 kello 9.00 ja päättyy torstaina 5.5.2022 kello 16.15.

Koepäivän aikataulu
9:30 Ilmoittautuminen, pääsy koetilaan
10:00 Koe alkaa
10:45 Uusia kokelaita ei enää päästetä koetilaan
11:00 Koetilaisuudesta saa poistua
14:00– Koe päättyy, kun koeaika tulee täyteen

Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu (220 €). Maksaminen onnistuu useimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Varmistathan, että saat järjestelmämme kautta vahvistusviestin ilmoittautumisesta! Mikäli et saa vahvistusviestiä, on mahdollista, ettei ilmoittautumisesi ole tullut perille.

Koronaviruksen (COVID-19) vaikutus välittäjäkokeisiin

Keskuskauppakamari seuraa koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia asiassa. Koetilaisuuteen liittyvistä ohjeistuksista informoidaan näillä sivuilla.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit ilmoittautua kokeeseen manuaalisesti. Tulosta ja täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se Keskuskauppakamarille. Liitä mukaan tosite suoritetusta osallistumismaksusta (220 €). Lomakkeen ja kuitin voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kokeet@chamber.fi.

Mahdolliset pyynnöt erityisjärjestelyistä tulee toimittaa Keskuskauppakamariin viimeistään kaksi viikkoa ennen koetta.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Lautakunta suosittelee, että ilmoittautumiset tehdään hyvissä ajoin ennen määräajan päättymistä. Huomioi, että verkkoyhteyksissä tai pankkisi verkkopalveluissa saattaa esiintyä häiriöitä tai katkoksia, jotka saattavat häiritä ilmoittautumista. Mikäli lähetät ilmoittautumislomakkeesi postitse, huomioi, että postinkulussa saattaa ajoittain esiintyä viivästyksiä. Lautakunta ei ota vastaan myöhässä tulleita ilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen kokeeseen on sitova. Ilmoittautuminen/koeosallistuminen on mahdollista siirtää yhden kerran. Kokeen voi siirtää ainoastaan seuraavaan tulevaan koekertaan. Ilmoitus koeosallistumisen siirtämisestä on tehtävä viimeistään viikkoa ennen koepäivää. Tämän jälkeen koeosallistumisen siirtäminen ei ole mahdollista ilman lääkärintodistusta koepäivän osalta.

Mikäli sairastuminen (todistettava lääkärintodistuksella) estää osallistumisen kokeeseen, on koeosallistuminen mahdollista myös perua kokonaan. Tällöin ilmoittautujalta peritään kuitenkin ilmoittautumiseen liittyvät toimistokulut 30 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastapauksissa lautakunta suosittelee ensisijaisesti koeosallistumisen siirtämistä seuraavaan koekertaan.

Lisätietoa

kiinteistö

Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunta

lakimies Kristoffer Stockus
assistentti TIINA SALMI

09 4242 6200