Suuri brändipäivä 2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
8.6.2021
Päättyy
8.6.2021
Tapahtumapaikka
Clarion Jätkäsaari + livestream
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Ilmoittautuminen

Early Bird - Suuri brändipäivä 2021
395,00 €
Livestream - Suuri brändipäivä 2021
395,00 €
Virkamieshinta
195,00 €
Striimipaketti 5 osallistujaa
1550,00 €
Striimipaketti 10 osallistujaa
2900,00 €

Coca-Cola teki joulupukin asusta punaisen ja Steve Jobs teki omenasta maailman myydyimmän puhelimen. Näiden brändien arvo on miljardeja euroja. Mistä sinun yrityksesi tunnetaan?

Vahva brändi on yrityksen menestyksen ydin. Sen avulla luodaan kilpailuetua ja asema markkinoilla. Brändi auttaa pysymään kuluttajien mielissä. Kaikki menestyvät yritykset Suomessa ja maailmalla investoivat brändiinsä suojauksen ja markkinoinnin avulla.

• Mistä vetovoimainen brändi muodostuu?
• Millä tavalla brändimielikuvaa vahvistetaan ja mitkä ovat tämän hetken kuumimmat trendit brändin luomisessa?
• Miten brändin avulla tehdään tulosta?

Vastauksia saat Keskuskauppakamarin brändejä käsittelevässä tilaisuudessa, jossa alan parhaat asiantuntijat kertovat, miten lisensointi on osa liiketoimintaa ja kuinka brändiä tulee vaalia.

Päivässä kuulet inspiroivia suomalaisia menestystarinoita brändeistä ja saat huikean tietopaketin brändin suojaamisesta, markkinoinnista ja kehittämisestä. Saat myös työkaluja brändin tunnettuuden kasvattamiseen.

Puhujina muun muassa KTT, dosentti Anne Rindell Hankenilta, Senior Advisor Tommi Pelkonen PROOF Advisorylta, liiketapalautakunnan puheenjohtaja, VT Marja-Leena Mansala, Valion vastuullisuusjohtaja Hanna Hiekkamies ja Head of Licensing Heikki Laaninen Ferlylta.

Tilaisuus alkaa verkostoitumislounaalla klo 11.30–12.30 ja päättyy cocktail-tilaisuuteen noin klo 18.00–19.00.
Ohjelmaa päivitetään kevään aikana.

Tapahtuma on suunnattu hallitusammattilaisille, yritysjohdolle, markkinoinnin ammattilaisille, konsulteille, mainos-, media- ja viestintätoimistojen edustajille, vaikuttajille ja vaikuttajatoimistojen edustajille, brändijohtajille ja brändivastaaville, managereille, sijoittajille, lakiasiainjohtajille, lakimiehille, asiamiehille ja muille IPR-osaajille sekä muille markkinoinnin parissa toimiville.

Tule kuulemaan inspiroivia bränditarinoita!

Keskuskauppakamari järjestää kevään aikana Vuoden brändi -kilpailun, jonka voittaja palkitaan Suuri brändipäivä -tilaisuuden päätteeksi. Vuoden brändi -palkinto myönnetään yritykselle, jonka menestyksekäs brändi on asianmukaisesti suojattu ja jonka brändiä hoidetaan laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Kilpailun kärkikolmikkoon sijoittuneet yritykset pääsevät kertomaan oman inspiroivan bränditarinansa Suuri brändipäivä -tilaisuudessa.

Vuoden brändi -kilpailun säännöt on laadittu Keskuskauppakamarissa ja palkintoraati koostuu liike-elämässä toimivista tai siellä ansioituneista henkilöistä. Kilpailun tarkoituksena on muodostua koko IPR-alan yhteiseksi ponnistukseksi, jossa kaikki alan tärkeimmät toimijat ovat mukana työskentelemässä tärkeän päämäärän eteen. Vuoden 2021 kilpailu toteutetaan kutsukilpailuna, mutta jatkossa kuka tahansa voi ehdottaa suosikkibrändiään kilpailemaan palkinnosta.

Hyödynnä Early Bird -hinta 30.4. mennessä
Tarjoamme huhtikuun loppuun asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Early Bird -hinnalla 395 € + alv. 24%.
(Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille ja IPR University Centerin jäsenille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%).

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua joko Clarion Jätkäsaaressa tai etäyhteyden välityksellä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kumppaniksi tapahtumaan
Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa. Lisätietoja tarjolla olevista kumppanipaketeista löydät täältä
Valitse valmis paketti tai pyydä tarjous! Lisätietoja tomi.makinen@chamber.fi tai anne.pakkanen@chamber.fi.

YHTEISTYÖSSÄ

ipr-university-center-logo-cmyk-1.jpg (1.12 MB) prh_pysty_fin_rgb.jpg (78 KB)

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä:
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.