Välittäjäkokeeseen ilmoittautuminen

Kevään LKV- ja LVV-kokeet on siirretty koronaviruksen (COVID-19) vuoksi
myöhempään ajankohtaan. Uusi koepäivä on 29.8.2020.
(pdf)

 

Seuraava LKV- ja LVV-koe järjestetään lauantaina 29. elokuuta Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Lisätietoa koepaikkakunnista ja koepäivän aikataulusta löydät Ohjeita koetilaisuuteen -osiosta.

Kokeeseen ilmoittautuminen päättyy 23.7.2020 klo 16.15. Ilmoittautuminen on sitova.
LKV-kokeen osallistumismaksu on 240 euroa ja LVV-kokeen osallistumismaksu on 210 euroa.


Sähköinen ilmoittautuminen

Ilmoittaudu LKV-kokeeseen
Ilmoittaudu LVV-kokeeseen

Sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu.

ILMOITTAUTUMINEN VAHVISTUU VAIN, KUN MAKSAT OSALLISTUMISMAKSUN SAMALLA KERRALLA KUN TÄYTÄT LOMAKKEEN! Mikäli et maksa osallistumismaksua samaan aikaan, kun täytät lomakkeen, vaan suljet ohjelman ennen vahvistusilmoituksen saamista, ilmoittautumisesi ei ole tullut perille. Kokeeseen voi osallistua henkilö, jonka ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on tullut perille määräaikana.

Sähköinen ilmoittautuminen onnistuu Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, S-pankin, Tapiolan, Aktian, Handelsbankenin, Säästöpankin ja paikallisosuuspankkien verkkotunnuksilla. Muiden pankkien asiakkaat voivat ilmoittautua manuaalisesti alla löytyvällä lomakkeella.

 

Ilmoittautuminen manuaalisesti

Mikäli sinulla ei ole yllä mainittujen pankkien nettipankkiyhteyttä, ilmoittaudu kokeeseen manuaalisesti. Tulosta ja täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se Keskuskauppakamariin. Liitä mukaan tosite suoritetusta osallistumismaksusta. Lomakkeen ja kuitin voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kokeet(at)chamber.fi.

Osallistumismaksun maksaminen ennen ilmoittautumista on ehdoton edellytys osallistumisen rekisteröinnille.

Manuaalinen ilmoittautumislomake (LKV-koe)
Manuaalinen ilmoittautumislomake (LVV-koe)

 

Ilmoittautumis-/peruutusehdot

Lautakunta suosittelee, että ilmoittautumiset tehdään hyvissä ajoin ennen määräajan päättymistä. Huomioi, että verkkoyhteyksissä tai pankkisi verkkopalveluissa saattaa esiintyä häiriöitä tai katkoksia, jotka saattavat häiritä ilmoittautumista. Mikäli lähetät ilmoittautumislomakkeesi postitse, huomioi, että postinkulussa saattaa ajoittain esiintyä viivästyksiä. Lautakunta ei ota vastaan myöhässä tulleita ilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen kokeeseen on sitova. Ilmoittautuminen/koeosallistuminen on mahdollista siirtää yhden kerran. Kokeen voi siirtää ainoastaan seuraavaan tulevaan koekertaan. Ilmoitus koeosallistumisen siirtämisestä on tehtävä viimeistään viikkoa ennen koepäivää. Tämän jälkeen koeosallistumisen siirtäminen ei ole mahdollista ilman lääkärintodistusta koepäivän osalta.

Mikäli sairastuminen (todistettava lääkärintodistuksella) estää osallistumisen kokeeseen, on koeosallistuminen mahdollista myös perua kokonaan. Tällöin ilmoittautujalta peritään kuitenkin ilmoittautumiseen liittyvät toimistokulut 30 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastapauksissa lautakunta suosittelee ensisijaisesti koeosallistumisen siirtämistä seuraavaan koekertaan.

Mahdolliset pyynnöt erityisjärjestelyistä tulee toimittaa Keskuskauppakamariin viimeistään viikolla 33.