Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Haemme digitaalisen viestinnän asiantuntijaa

Keskuskauppakamari hakee viestintätiimiinsä digitaalisen viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Olet kiinnostunut ja innostunut monipuolisista digitaalisen viestinnän tehtävistä, muun muassa verkkosivujen kehittäminen, videoiden kuvaaminen ja editointi sekä erilaiset taittotyöt saavat sinut loistamaan. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta tai muunlaista näyttöä ja etsit nyt uusia haasteita mielenkiintoiselta toimialalta ja haluat tulla osaksi dynaamista työyhteisöä.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta ja näkemystä sosiaalisen median mahdollisuuksista ja kehittämisestä
  • ymmärrystä analytiikan hyödyntämisestä ja digitaalisen viestinnän saavutettavuudesta
  • näyttöä videoiden kuvaamisesta ja editoimisesta
  • kiinnostusta verkkosivujen ylläpitämiseen ja kehittämiseen
  • taittotöiden taitamista ja graafisen suunnittelun näkemystä
  • ideointirikkautta ja ripeäotteista työskentelytapaa

Hyvä suomen kielen taito ja kyky tuottaa sujuvaa tekstiä ovat viestijän työssä perusedellytyksiä. Kiinnostus ja ymmärrys taloudesta, elinkeinoelämästä ja politiikasta auttavat sinua sujahtamaan nopeasti työyhteisöömme.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavien työkavereiden lisäksi myös viihtyisän työympäristön Helsingin keskeisimmällä paikalla. Koska uskomme, että hyvinvoivina saamme enemmän aikaiseksi, tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja ylläpidämme työntekijöidemme hyvinvointia tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Jos kiinnostuit ja haluaisit osaksi työyhteisöämme, lähetä kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 3.3.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@chamber.fi.

Lisätiedot:

Viestintä- ja yhteistyöjohtaja Pauliina Pulkkinen, 050 574 5288 tai hallintojohtaja Anne Horttanainen, 040 510 4907.

Koska toivomme löytävämme sopivan henkilön mahdollisimman pian, pyydämme potentiaalisia hakijoita haastatteluun myös jo ennen hakuajan umpeutumista. Olethan pian yhteydessä!

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vastuullinen vaikuttajaorganisaatio. Edistämme vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Edustamme yli 20 000 suomalaista yritystä, jotka työllistävät yhteensä noin miljoona työntekijää. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Pauliina Pulkkinen

Viestintä- ja yhteistyöjohtaja

+358 50 5745 288

Horttanainen Anne

Anne Horttanainen

varatoimitusjohtaja

+358 40 510 4907