Rekrytointi

Kiinnostaako työskentely meillä? Tällä sivulla kerromme avoimista työpaikoista. Voit myös aina lähettää meille avoimen työhakemuksen (anne.horttanainen@chamber.fi).

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio. Meidän tavoitteenamme on vapaa, vauras, avoin ja kilpailukykyinen Suomi. Tarjoamme palveluita yritysten itsesääntelyyn, kansainvälisen kaupan vauhdittamiseen, pätevöitymiseen, verkostoitumiseen ja palkitsemiseen. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Keskuskauppakamari / Keskuskauppakamarin Palvelu Oy hakee Avainasiakaspäällikköä

vastaamaan monipuolisen palvelutarjontamme myynnistä, asiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoidosta.

Toivomme sinulta:

  • useamman vuoden kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä yritysasiakkaille sekä pitkäjänteisestä asiakkuuksien hankinnasta, hoidosta ja kehittämisestä
  • kykyä perehtyä asiakkaan liiketoimintaan ja tarjota ratkaisuja, jotka auttavat asiakasta menestymään
  • esiintymistaitoa, vikkelää verkostoitumista ja sujuvaa kommunikointia yrityspäättäjien kanssa eri kanavissa
  • kirjallisten tarjousten ja presentaatioiden sujuvaa tuottamista
  • ymmärrystä siitä, että tämä työ vaatii sinulta aktiivisuutta joka päivä


Avainasiakaspäällikkö liittyy uutena tekijänä Keskuskauppakamarin palvelutiimiin. Palvelutiimi tukee Keskuskauppakamarin ja kauppakamarien yhteistä strategiaa ja tavoitteita. Keskuskauppakamarin tavoitteena on talouden vapauden edistäminen ja yritysten toimintaedellytysten vahvistaminen. Tuotamme ratkaisuja Suomelle, osallistumme taloudelliseen ja poliittiseen keskusteluun ja vaikutamme menestyvän Suomen puolesta. Keskuskauppakamari järjestää vuosittain kymmeniä vaikuttajaseminaareja ja ajankohtaistilaisuuksia sekä toteuttaa erilaisia koulutus- ja mentorointiohjelmia. Autamme yrityksiä kehittämään liiketoimintansa vastuullisuutta mm. Ilmoituskanavalla, Ilmastositoumuksella ja Ihmisoikeussitoumuksella.

Tarjoamme sinulle:

  • työpaikan elinkeinoelämän näköalapaikalta
  • monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta
  • paikan noin 40 hengen asiantuntevassa työyhteisössä, jossa tukenasi on osaava markkinointitiimi
  • työpaikan Helsingin keskustassa
  • kattavat työnhyvinvointia tukevat palvelut ja yhteisiä aktiviteetteja työkavereidesi kanssa


Ympäri Suomen toimivien 19 kauppakamarin jäseniin lukeutuu pörssiyrityksiä, perheyrityksiä ja pk-yrityksiä. Kauppakamarien jäsenyritykset kattavat 40 prosenttia Suomen työpaikoista ja 50 prosenttia BKT:sta. Keskuskauppakamari koordinoi kauppakamarien toimintaa ja vastaa kauppakamariryhmän vaikuttamisesta valtakunnallisella tasolla.

Kirjalliset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoive viimeistään 19.10.2020 sähköpostitse: mari.hakkarainen@chamber.fi.
Lisätietoja puhelimitse antaa palvelujohtaja Mari Hakkarainen
keskiviikkona 30.9. klo 14 – 16 ja perjantaina 2.10. klo 8 – 10.

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770