Avoimet työpaikat

Haemme Keskuskauppakamariin johtavaa asiantuntijaa yhtiöoikeudellisiin asioihin

Toimenkuvaasi kuuluu yhtiöoikeuteen ja arvopaperimarkkinajuridiikkaan liittyvä vaikuttamistyö sekä itsesääntelyyn liittyvät asiat. Edistät sujuvaa sääntelyä ja byrokratian purkamista sekä laadit selvityksiä vastuualueesi asioista. Tarkempi työnkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Olet positiivinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja helposti lähestyttävä henkilö, jolle päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole vierasta. Olet nopea, tarkka ja analyyttinen nykytilan kyseenalaistaja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• syvällistä yhtiöoikeuden ymmärrystä ja corporate governance -osaamista
• usean vuoden monipuolista kokemusta juristin tehtävistä
• erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen hallintaa
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• esiintymiskykyä
• järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja kykyä sekä halua oppia uusia asioita.

Yritysjuridiikan eri osa-alueiden tuntemus, kokemus yritysten vaikuttamistyöstä ja suoritettu auskultointi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan elinkeinoelämän näköalapaikalta ja monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Pääset osaksi noin 40 hengen asiantuntevaa työyhteisöä ja työskentelemään Helsingin keskustassa. Tuemme ja kehitämme työntekijöidemme ammatillista osaamista. Lisäksi tarjoamme kattavat työnhyvinvointia tukevat palvelut ja yhteisiä aktiviteetteja työkavereidesi kanssa.

Kirjalliset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoive 21.7.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anne.horttanainen@chamber.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Anne Horttanainen, p. 040 510 4907/ anne.horttanainen@chamber.fi.

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio, joka edistää vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.