Avoimet työpaikat

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio, joka edistää vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Haemme kasvu ja kansainvälinen kauppa -tiimiin kv-assistenttia

Toimit tärkeässä roolissa nelihenkisessä asiantuntijatiimissämme. Viihdyt rutiinitehtävien parissa nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Pystyt pitämään langat käsissä ja priorisoimaan työtehtäviä. Etsimämme assistentti uskaltaa tehdä itsenäisesti päätöksiä sovittujen toimintaperiaatteiden mukaisesti. Pidät työskentelemisestä erilaisten ja eritaustaisten ihmisten kanssa. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat sinulle luonteenomaista. Kykenet hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, oma-aloitteisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Arvostamme avointa ja innostunutta asennetta. Voit olla sopivan koulutuksen ja käytännön taidot omaava tekijä tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva, sopivat perustaidot jo omaava ja tämänkaltaista työkokemusta hakeva tekijä.

Kv-assistentin toimenkuvaan kuuluu muun muassa Keskuskauppakamarin yhteydessä toimivien, yrityksille tapahtumia ja palveluita tarjoavien 15 kahdenvälisen kauppayhdistyksen toiminnan käytännön toteutuksessa avustaminen sekä Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n erilaisista jäsenpalveluista ja -rekistereistä sekä viestinnästä huolehtiminen. Samoin toimenkuvaan kuuluu muiden tapahtumien ja palveluiden tuottamisessa sekä ulkomaankaupan asiakirjapalveluissa avustaminen yhteistyössä alueellisten kauppakamarien ja muiden kumppanien kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää esimerkiksi:
• valmiutta hoitaa laskutuksia (jäsenmaksut, tilaisuudet), jäsenrekistereitä ja tapahtumien rutiinitehtäviä
• kykyä vastata toimintaamme kuuluvista muista taloushallinnon rutiineista
• taitoa päivittää ja ideoida nettisivustoja, koota jäsentiedotteita sekä viestiä sosiaalisessa mediassa
• kiinnostusta olla mukana suunnittelemassa tapahtumia ja palveluita sekä viestintää
• halua oppia uutta ja pärjätä rutiinitehtävien parissa
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle työpaikan elinkeinoelämän näköalapaikalta ja monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Pääset osaksi noin 40 hengen asiantuntevaa työyhteisöä ja työskentelemään Helsingin keskustassa. Tuemme ja kehitämme työntekijöidemme ammatillista osaamista. Lisäksi tarjoamme kattavat työnhyvinvointia tukevat palvelut ja yhteisiä aktiviteetteja työkavereidesi kanssa.

Lisätiedot: johtaja Timo Vuori p. 09 4242 6238 / timo.vuori@chamber.fi, mahdolliset yhteydenotot ja tiedustelut: 23.4 klo 10-12 tai 24.4 klo 10-12.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 26.4.2019 klo 12.00 mennessä: timo.vuori@chamber.fi.