Avoimet työpaikat

Keskuskauppakamari on elinkeinoelämän asiantuntijaorganisaatio, jonka toimisto sijaitsee World Trade Centerissä Helsingissä. Keskuskauppakamarin tehtävänä on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Haemme Keskuskauppakamariin kirjanpitäjää / talouspäällikköä

Vastaat Keskuskauppakamarin ja sitä lähellä olevien yhteisöjen taloushallinnon hoitamisesta ja osallistut HR-toimintojen hoitamiseen sekä kehittämiseen. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on kehittää raportointia ja organisaation sisäisten asiakkaiden palvelua. Tarkempi työnkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta sähköisestä taloushallinnosta kirjanpito-, raportointi- ja tilinpäätöskäytäntöineen sekä hyvää käsitystä HR-toimintojen vaikutuksesta henkilöstön hyvinvointiin.

Katso lisätiedot ja hae


Haemme Keskuskauppakamariin / Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:öön markkinointiviestinnän ja tapahtumatuottamisen ammattilaista

Keskuskauppakamari / Keskuskauppakamarin Palvelu Oy hakee markkinointiviestinnän monitaituria vetämään palvelutiimiä. Sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä taloudesta, elinkeinoelämästä, mediasta ja politiikasta. Tapahtumien tuottaminen, tuotteiden konseptointi ja yhteistyökumppanuuksien solmiminen ovat intohimosi. Omaat erinomaisen verkoston lisäksi valmiuden esimiestyöskentelyyn ja hallitset markkinoinnin prosessit. Olet tulosorientoitunut ja sinulla on reipas ote kehittämiseen ja tekemiseen.

Katso lisätiedot ja hae


Haemme Keskuskauppakamariin määräaikaiseen työsuhteeseen assistenttia

Assistentin toimenkuvaan kuuluu Keskuskauppakamarin eri lautakuntien ja erityisesti välittäjäkoelautakunnan asioissa avustaminen, julkaisujen valmistelutyöt, asiantuntijoidemme avustaminen sekä muut hänelle osoitetut tehtävät Keskuskauppakamarissa.

Katso lisätiedot ja hae