Avoimet työpaikat

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio, joka edistää vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

 

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Keskuskauppakamari hakee viestintätiimiinsä viestinnän asiantuntijaa, jolla on kiinnostusta ja ymmärrystä taloudesta, elinkeinoelämästä, mediasta ja politiikasta. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat kirjoitusten ja lehdistötiedotteiden tuottaminen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, osallistuminen päivittäisellä tasolla ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin keskusteluihin sosiaalisessa mediassa, viestinnän taktinen suunnittelu sekä viestintäprosessien ylläpito ja kehittäminen.

Lue lisää ja hae

Etsimme pääsihteeriä Keskuskauppakamarin välimieslautakuntaan

Toimit tärkeässä roolissa välimieslautakunnan keulakuvana. Haluat jättää oman kädenjälkesi välimieslautakunnan ja välimiesmenettelyiden kehittämiseen tavoitteenasi tehdä Suomesta kansainvälisesti kilpailukykyinen paikka käydä välimiesmenettelyitä. Suhtaudut ammatillisella intohimolla välimiesmenettelystä luennoimiseen ja lautakunnan toimintojen markkinoimiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Pystyt pitämään langat käsissä ja priorisoimaan työtehtäviä kiireen keskellä. Johdat itsenäisesti tiimiäsi, mutta et myöskään kaihda tarvittaessa tarttumista rutiininomaisempaan työhön.

Lue lisää ja hae

Haemme assistenttia

Etsimme nyt riidanratkaisupalvelut-yksikköömme noin vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen assistenttia toimimaan erityisesti välimieslautakunnan, lunastuslautakunnan ja mainonnan eettisen neuvoston apuna.

Toimit tärkeässä roolissa viisihenkisen asiantuntijatiimimme apuna. Toivomme, että viihdyt paitsi rutiinitehtävien parissa myös välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Pystyt pitämään langat käsissä ja priorisoimaan työtehtäviä kiireen keskellä. Etsimämme assistentti uskaltaa tehdä itsenäisesti päätöksiä sovittujen toimintaperiaatteiden pohjalta.

Lue lisää ja hae