Lunastusmenettelykoulutus 16.-17.9.2020

17.9.2020
Cafe Amandan koulutustila
Eteläesplanadi 8

Alennettu hinta kauppakamarin jäsenyritysten edustajille
950,00 €
Osallistumismaksu
1200,00 €

Osakeyhtiölain 18 luvun säännöksiin perustuva lunastusprosessi on täysin omanlaisensa välimiesmenettely. Koska kysymys on osakkeiden pakkolunastuksesta, prosessin ja välitystuomion korkea laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Lunastusmenettelyn hyvien käytänteiden tunteminen edistää menettelyn joutuisuutta ja laatua.

Osallistu kahtena iltapäivänä järjestettävään koulutukseen ja opi, miten voit vaikuttaa lunastusprosessin ja välitystuomion laadukkuuteen.

Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa prosessin organisointi ja välimiesten prosessinjohto, osakkeen arvonmääritys lunastusmenettelyssä, uskotun miehen yhteydenpito vähemmistöosakkaisiin, esteellisyyskysymykset ja hyvän välitystuomion tunnusmerkit.

Kouluttajina toimivat:
Lunastuslautakunnan puheenjohtaja, professori Ville Pönkä, Helsingin yliopisto
Asianajaja Marko Hentunen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
Kansliapäällikkö, OTT Pekka Timonen, oikeusministeriö
Professori Kari Hoppu, Aalto-yliopisto
Asianajaja Niina Palaja, Asianajotoimisto Palaja Rintanen & Co Oy

Kenelle: Koulutus sopii esimerkiksi asiamiehille, KHT:eille, välimiehille ja välimiestehtävästä kiinnostuneille, uskottuna miehenä toimiville, sijoittajille ja yhtiöoikeusjuristeille.

Aika: Keskiviikko 16.9.2020 klo 14.00 – 19.00 ja torstai 17.9.2020 klo 14.00 – 17.00.

Paikka: Cafe Amandan koulutustila, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Osallistumismaksu: Alennettu hinta kauppakamarin jäsenyritysten edustajille: 950 € Normaalihinta: 1 200 €

Osallistumismaksuun lisätään alv 24 %. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen ensimmäistä seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.