FinnCham-verkosto

FinnCham-verkosto yrityksesi kansainvälistymisen ja kasvun tukena

Yritysverkostojen merkitys yritysten liiketoiminnan, kasvun ja kansainvälistymisen tukena meillä ja maailmalla on korostunut. Kauppakamarien alueelliset ja kansainväliset verkostot sekä niiden tarjoamat kansainvälistymispalvelut ovat yrityksesi käytettävissä.

Kansainvälisesti suomalaisyritysten yli 60 maahan perustamat kahdenväliset kauppayhdistykset, kauppakamarit ja killat tukevat ja vahvistavat omalta osaltaan suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja vientiponnisteluja. Keskuskauppakamari on koonnut nämä itsenäiset ja pitkälti vapaaehtoisin voimin toimivat kauppakamarit yhteiseen Finncham-verkostoon. Ne tekevät kohdemaissa yhteistyötä Team Finlandin eli suurlähetystöjen, ministeriöiden ja muiden kansainvälistymistä edistävien organisaatioiden kanssa ja tukee vahvan Suomi-kuvan luomista.

Iran Fin Business Forum 2016

Keskuskauppakamari ja alueelliset kauppakamarit yhdessä Finncham-verkoston kanssa haluavat kehittää ja vahvistaa Suomen kauppasuhteita yritysten tarpeiden mukaisesti ja kokeneempien yritysten kansainvälistä osaamista ja verkostoja hyödyttäen. Viennin edistäminen ei voi jäädä valtiovallan harteille. Finncham-toimijoiden järjestämät yritys­ta­paamiset, seminaarit ja vapaamuotoiset tapahtumat tarjoavat jäsenyrityksille erinomaisen tilaisuuden verkottumiseen ja oman liiketoiminnan edistämiseen, sekä näkyvyyden lisäämiseen kansainvälisesti ja paikallisesti.

Kotimaassa Keskuskauppakamari kehittää ja koordinoi 15 kahdenvälisen kauppayhdistyksen toimintaa. Nämä FinnCham-verkostoon kuuluvat, Suomessa toimivat kauppayhdistykset verkottavat yrityksiä, tarjoavat ajankohtaista tietoa kohdemaasta sekä järjestävät seminaareja ja tapahtumia kansainvälistyneille ja kansainvälistymistä suunnitteleville jäsenyrityksilleen. Kauppayhdistykset vastaanottavat myös ulkomaisia delegaatioita. Nämä yhdistykset löydät täältä.

FinnCham-original-size-logo-2706123