Suuri ilmasto- ja energiapäivä 2024

Ajankohta ja paikka

Alkaa
14.2.2024
Päättyy
14.2.2024
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central + livestream
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird - Ilmasto- ja energiapäivä 2024
275,00 €
Livestream - Ilmasto- ja energiapäivä 2024
395,00 €
Virkamieshinta - Ilmasto- ja energiapäivä 2024
235,00 €

Miten Suomi tarttuu puhtaan siirtymän mahdollisuuksiin?  

Keskuskauppakamarin Suuri ilmasto- ja energiapäivä on uusi vuosittainen tapahtuma, jossa käsitellään ajankohtaisia puhtaan siirtymän teemoja ja tulevaisuuden näkymiä. Vuoden 2024 alustavia aiheita ovat Suomen uuden hallituksen energia- ja ilmastopolitiikka, energiakriisin tilannekuva Suomessa ja kansainvälisesti sekä EU:n ilmastopolitiikan suunta. 

Tapahtuma on suunnattu erityisesti yritysjohdolle sekä ilmasto- ja energia-alan ammattilaisille, asiantuntijoille ja vaikuttajille. 

Päivän puhujina ovat mm. pääjohtaja Kurt Vandenberghe, Euroopan komissio, ilmastotoimien pääosasto ja johtava asiantuntija Teppo Säkkinen, Keskuskauppakamari.
Tilaisuuden moderaattorina toimii toimittaja Nina Rahkola.

Tilaisuus alkaa lounaalla ja päättyy cocktail-tilaisuuteen. 

 

Hyödynnä Very Early Bird -etu

Tarjoamme 31.10.2023 asti osallistumisen paikan päällä Very Early Bird -hintaan 275 € + alv. 24%.

(Normaalihinta kauppakamarien ja Kansainvälisen kauppakamari ICC Suomen jäsenille 535 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%)

Tarjoamme päivään myös erikokoisia osallistumispaketteja. Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi.

 

 

Kumppaniksi tapahtumaan

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Ilmasto- ja energiapäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.

Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

 

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Kategoriat:Suuretpäivät