Suuri Kiinteistönarviointipäivä 14.10.2021

Clarion Hotel
Tyynenmerenkatu 2

Ilmoittautuminen

Kauppakamarien jäsenyritykset sekä auktorisoidut kiinteistöarvioijat (AKA tai KHK)
Early Bird voimassa 15.8.2021 asti (Seminaarin normaalihinta 695 € + 24 %)
Kiinteistönarviointipäivä striimi

Keskuskauppakamarin Kiinteistönarviointipäivä 2021

Päivän ohjelmaan sisältyy katsaus maailmantalouden yleisiin näkymiin sekä kiinteistömarkkinoihin Suomessa. Luvassa ajankohtaiskatsaus kiinteistöalan lainsäädäntöön, lautakunnan kuulumiset ja mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja. Päivässä mukana odotettu ArviointiPaja. Lue lisää Kiinteistönarvioinnista TÄSTÄ

Päivä alkaa lounaalla 11.30 Clarion Hotel Helsingissä, Tyynenmerenkatu 2. Ilta päättyy rentoon ja keskustelevaan illalliseen (buffetillallinen).
Clarion Hotel Helsinki on osa värikästä ja urbaania Jätkäsaaren kaupunginosaa Helsingin Länsisatamassa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ajankohtaisista asioista ja tapaamaan kollegoja.
Tilaisuuteen voi osallistua myös striimin välityksellä.

Seminaarin vetäjänä toimii juontaja, tuottaja Jussi-Pekka Rantanen

11.30 LOUNAS

12.30 KIINTEISTÖNARVIOINTIPÄIVÄN AVAUS
Juho Romakkaniemi, toimitusjohtaja, Keskuskauppakamari

12.40 KIINTEISTÖNARVIOINTILAUTAKUNNAN KUULUMISET
Raisa Harju, Lakimies, VT Keskuskauppakamari

12.50 KATSAUS TALOUSNÄKYMIIN SUOMESSA JA MAAILMALLA – MITEN KORONASTA SELVITTIIN?
Meri Obstbaum, Ennustepäällikkö, Suomen Pankki

13.20 SUOMALAISTEN KIINTEISTÖMARKKINOIDEN TILA JA NÄKYMÄT 2021
Hanna Kaleva, toimitusjohtaja, KTI

13.45 TAKSONOMIA JA RAKENTAMISEN VÄHÄHIILISYYS – MITÄ ODOTETTAVISSA EU-SÄÄNTELYN NÄKÖKULMASTA?
Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko

14.15 MITÄ TAKSONOMIA TARKOITTAA KIINTEISTÖSIJOITTAMISEN JA RAHOITUKSEN KANNALTA?
Juho Maalahti, kestävän rahoituksen asiantuntija, Handelsbanken

14.45 – 15.15 KAHVITAUKO

15.15 – 15.45 AJANKOHTAISTA ASIAA UUDISTUVASTA MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAISTA
Kimmo Kurunmäki, Johtaja, yhdyskunta ja infra, RAKLI

15.45 – 16.45 PANEELIKESKUSTELU: MITÄ TAPAHTUU KAUPUNKIEN KESKUSTOJEN ELINVOIMAISUUDELLE?
Keskustelun vetäjänä toimii juontaja, tuottaja Jussi-Pekka Rantanen

Mukana keskustelussa mm.:
Aarne Mustakallio, johtaja, JLL
Jan Vapaavuori

16.45 – 17.00 TAUKO

17.00 – 18.00 ARVIOINTIPAJA: ARVIOINNIN EPÄVARMUUS – PARHAAT VINKIT JA KÄYTÄNTEET
Vetäjänä Founding Partner, CEO Seppo Koponen, Gem Property Oy
Muut keskustelijat vahvistuvat myöhemmin.

18.00 – 18.30 POHDINTOJA AUKTORISOINNIN, STANDARDIEN JA ARVIOINNIN TULEVAISUUDESTA
Kiinteistönarviointilautakunnan puheenjohtaja Kauko Viitanen, Aalto-yliopisto

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit. Mikäli tapahtuman aikana on kokoontumisrajoituksia voimassa, järjestetään tilaisuus verkkotapahtumana/livestreamina.
Voit myös tarvittaessa vaihtaa lähiosallistumisesi etäosallistumiseksi lähempänä tilaisuutta rajoitusten niin vaatiessa. Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa.
Mikäli sinulla on Covid-19 oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin.
Olemme joustavia peruutusehdoissamme. Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Tervetuloa oireettomana!

Tilaisuuden yhteyshenkilöt