Suuri liikennepäivä 2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
28.9.2021
Päättyy
28.9.2021
Tapahtumapaikka
Clarion Jätkäsaari + livestream
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Ilmoittautuminen

Early Bird - Suuri Liikennepäivä 2021
395,00 €
Livestream - Suuri Liikennepäivä 2021
395,00 €
Virkamieshinta
195,00 €
Striimipaketti 5 osallistujaa
1550,00 €
Striimipaketti 10 osallistujaa
2900,00 €

Liikenteen digitalisaatiosta kestävää kasvua ja vihreää vientiä

Liikenneala on merkittävä strategisen kasvun ja viennin toimiala, joka on ennennäkemättömässä murroksessa liikenteen viherryttämisen ja digitalisaation myötä.

Suuressa liikennepäivässä pureudutaan siihen, kuinka uusilla digitalisaatioratkaisuilla vähennetään liikenteestä aiheutuvia päästöjä, tehostetaan logistiikkaa ja saadaan henkilöliikenteeseen uusia palveluja. Uusilla ratkaisuilla myös luodaan Suomessa toimiville yrityksille markkinoita ja kiihdytetään Suomen digivihreää vientiä. Haluamme nostaa Suomen Euroopan johtavaksi liikennemarkkinaksi niin, että Suomi ja suomalaiset yritykset hyötyvät meneillään olevasta murroksesta.

Suomessa on liikennealalla useita jo vakiintuneessa kasvuvauhdissa olevia yrityksiä, jotka kehittävät kestävän liikenteen ratkaisuja. Näitä menestystarinoita kuulet Suuressa liikennepäivässä sekä näkemyksiä siitä, miten näitä onnistumisia voidaan skaalata laajemmille markkinoille.
Tuomme esille lainsäädännön muutoksia, joilla rakennetaan menestyvää markkinaa sekä kotimaassa että Suomen rajojen ulkopuolella. Lisäksi pureudumme siihen, millaisilla ratkaisuilla pystytään tukemaan Suomen kasvua ja vientiä liikenteen digitalisaation avulla.

Päivän ohjelmassa luvassa asiantuntijapuheenvuoroja ja keskusteluja. Puhujina mm. kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, kansliapäällikkö Minna Kivimäki, liikenne- ja viestintäministeriö sekä toimitusjohtaja Pertti Korhonen, Traffic Management Finland.

Tapahtuma on suunnattu vientiyrityksille ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien ja sinne aikovien yritysten johdolle ja asiantuntijoille, liikenne- ja digialoilla toimivien yritysten johdolle ja asiantuntijoille, päättäjille sekä vaikuttajille.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua paikan päällä Clarion Jätkäsaaressa tai etäyhteyden välityksellä.

Tilaisuus alkaa verkostoitumislounaalla klo 12-13 ja päättyy cocktail-tilaisuuteen n. klo 17-18.30. Ohjelma tarkentuu lähiaikoina.

Päivän vetäjänä toimii toimittaja, tuottaja Baba Lybeck.


Hyödynnä Early Bird -etu heinäkuun loppuun mennessä
Tarjoamme heinäkuun loppuun asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Early Bird -hinnalla 395 € + alv. 24%.
(Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%).

Kumppaniksi tapahtumaan
Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Suuren liikennepäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.
Ota yhteyttä tomi.makinen@chamber.fi tai anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

YHTEISTYÖSSÄ

 

finmobility_logo_1b.jpg (189 KB)

olemme-lasna-brysselissa.jpg (12 KB) fintraffic.png (4 KB) its_finland_logo_vari.jpg (140 KB)

 

Lue Keskuskauppakamarin liikenne- ja elinkeinoelämän johtavan asiantuntijan Päivi Woodin blogista miten liikennealasta voi muodostua uusi vientikärki Suomelle. Lue lisää

Voit varata etuhintaisen majoituksen Clarion Hotelista tapahtuman yhteydessä. Käytä koodia EVENTS, niin saat 15% alennuksen päivän hinnasta. Tarjouskoodi on käytössä kaikkiin huoneluokkiin, niin kauan kuin hotellihuoneita riittää. Varaukset hotellin kotisivujen kautta tästä linkistä.


Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä

Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.