Suuri Liikennepäivä 2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
28.9.2021
Päättyy
28.9.2021
Tapahtumapaikka
Clarion Jätkäsaari + livestream
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Ilmoittautuminen

Early Bird - Suuri Liikennepäivä 2021
395,00 €
Livestream - Suuri Liikennepäivä 2021
395,00 €
Striimipaketti 5 osallistujaa
1550,00 €
Striimipaketti 10 osallistujaa
2900,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri Liikennepäivä on vienti- ja tuontiyritysten sekä liikenteen asiantuntijoiden, päättäjien ja yritysjohtajien vuosittainen foorumi.

Seminaarissa käsitellään liikennettä ja logistiikkaa koskevia ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden näkymiä keskiössä Suomen kilpailukyvyn parantaminen. Seminaari tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tuoda näkemyksiään päättäjien tietoisuuteen.

Vuoden 2021 tilaisuuteen on mahdollista osallistua joko Clarion Jätkäsaaressa tai etäyhteyden välityksellä.

Tapahtuma on suunnattu suomalaisille vientiyrityksille ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien ja sinne aikovien yritysten edustajille, logistiikkapalveluita tarjoavien yritysten johdolle, yritysjohdolle, päättäjille sekä yritysten vienti-, tuonti- ja logistiikka-asiantuntijoille.

Ohjelma valmistuu kevään 2021 aikana.

Tarjoamme heinäkuun loppuun asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Early Bird -hinnalla 395 € + alv. 24%.
(Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%).

Kumppaniksi tapahtumaan
Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Suuren Liikennepäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.
Ota yhteyttä anne.pakkanen@chamber.fi tai tomi.makinen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.