Suuri liikennepäivä 2022

Ajankohta ja paikka

Alkaa
15.9.2022
Päättyy
15.9.2022
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central + livestream
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Early Bird - Suuri Liikennepäivä 2022
395,00 €
Livestream - Suuri liikennepäivä 2022
395,00 €
Virkamieshinta
235,00 €
Pakettihinta 5 osallistujalle paikan päällä
1850,00 €
Striimipaketti 5 osallistujaa
1550,00 €
Striimipaketti 10 osallistujaa
2900,00 €

Kilpailukykyä liikenteestä

Logistiikan kustannukset ovat karkaamassa käsistä. Mistä löydetään ratkaisut yritysten kasvaviin logistiikkakustannuksiin? Liikennesektorin on viherryttävä, mutta päästövähennysten hintalappu on huomioitava päätöksiä tehtäessä. Meidän on varmistettava, että logistiikan kustannukset eivät karkota yrityksiä ja investointeja Suomessa. Muutos ei kuitenkaan ole vain selviytymistä vaan uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä. Samalla liikenteen päästöjen leikkaaminen tulee olemaan mahdollisuus suomalaisille yrityksille luoda kasvua ja vientiä. Kuinka voimme samaan aikaan luoda toimivaa kotimarkkinaa liikenteen uusille ratkaisuille ja antaa vauhtia digiliikenteen vientipotentiaalille?

Liikenteen päästöjen leikkaaminen tulee maksamaan. Suuressa liikennepäivässä tuodaan esille miten suomalaiset yritykset voivat selviytyä kilpailukykyisenä liikenteen päästöjen vähentämisestä, miten liikenteen rahoituspohja tulee muuttumaan liikenteen sähköistymisen myötä, mihin suuntaan muu Eurooppa on liikkumassa ja miltä näyttää suomalainen kilpailukyky logistiikkasektorin näkökulmasta. Osaan kustannusnousuun vaikuttavista tekijöistä voidaan vaikuttaa kansallisilla ratkaisuilla, osa puolestaan on sidoksissa laajempaan maailman tilanteeseen tai niihin liittyy vahvasti EU-tasolla tehtävät ratkaisut.

Päivän puhujina mm. liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka, futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen, toimitusjohtaja Anssi Kujala, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Vice President Fredrik Wildtgrube, Finnair Cargo, toimitusjohtaja Pertti Korhonen, Fintraffic, logistiikka-alan IoT-ratkaisujen asiantuntija Satu Orava, Telia Company, johtava liikenne- ja elinkeinopolitiikan asiantuntija Päivi Wood, Keskuskauppakamari ja toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari.

Tilaisuuden moderaattorina toimii toimittaja, vastaava tuottaja Tapio Nurminen.

Päivän tarkempi ohjelma julkaistaan kevään 2022 aikana.
Tilaisuus alkaa verkostoitumislounaalla klo 12.00, varsinainen ohjelma alkaa klo 13.00 ja tilaisuus päättyy cocktail-tilaisuuteen noin klo 17.00 alkaen.


Tapahtuma on suunnattu
vienti- ja tuontiyrityksille sekä kansainvälisillä markkinoilla toimivien ja sinne aikovien yritysten johdolle ja asiantuntijoille, liikenne- ja digialoilla toimivien yritysten johdolle ja asiantuntijoille, päättäjille sekä vaikuttajille.

Hyödynnä Early Bird -etu toukokuun 2022 loppuun mennessä

Tarjoamme 31.5. asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Early Bird -hinnalla 395 € + alv. 24%.
(Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%)

Tarjoamme tapahtumaan myös erikokoisia osallistumispaketteja. Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi

 

Kumppaniksi tapahtumaan

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Suuren liikennepäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.
Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi tai tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

YHTEISTYÖSSÄ

fintraffic.png (4 KB)

 

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä

Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.