Suuri osaaja- ja rekrypäivä 2022

Pakettihinta 5 osallistujalle paikan päällä
Striimipaketti 5 hengelle
Striimipaketti 10 hengelle

Miten löydät tarvitsemasi osaajat ja ratkaiset osaajapulan?

HUOM. TAPAHTUMA SIIRTYNYT KESÄKUULTA

Keskuskauppakamarin Suuri osaaja- ja rekrypäivä on yritysjohdolle sekä henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin ammattilaisille suunnattu ajankohtaistilaisuus. Tilaisuudessa etsitään ratkaisuja yrityksiä vaivaavaan osaajapulaan sekä käydään keskustelua siitä, kuinka onnistua rekrytoinneissa. Lisäksi perehdymme siihen, miltä tulevaisuuden osaamistarpeet näyttävät ja miten työelämän arvot muuttuvat.

Tilaisuuden moderaattorina toimii toimittaja, yrittäjä Nina Rahkola.

11.00 Ilmoittautuminen, lounas ja verkostoitumista

12.15 Tilaisuuden avaus – Miksi osaaminen on niin tärkeää Suomelle ja suomalaisille yrityksille
toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari

Katsaus hallituksen toimiin osaajapulan helpottamiseksi
puhuja vahvistuu

Osaajien saatavuuteen vaikuttavat tekijät yhteiskunnassa
johtava asiantuntija Mikko Valtonen, Keskuskauppakamari

Tulevaisuuskestävä osaamistase – osaamisen johtaminen yrityksen ydinprosessiksi
työelämäprofessori Reijo Karhinen

Paneelikeskustelu: Rekrytoinnin uudet tuulet – Miten onnistua rekrytoinnissa 2020-luvulla?
Keskustelijoina mm.
henkilöstöjohtaja Maria Hekkala, HOK-Elanto
HR-johtaja Tomi Salo, Valmet Automotive

14.30 Kahvitauko

Työkyvyn tiedolla johtaminen – Miten parantaa työkykyä ja hyvinvointia?
ylilääkäri Jan Schugk, Varma

Katsaus tutkittuun tietoon: Miten työelämä on muuttunut viime vuosina?
puhuja vahvistuu

Paneelikeskustelu: Pehmeät arvot voittavat kovat arvot – Mitkä asiat ovat tärkeitä tämän päivän työelämässä?
puhujat vahvistuvat

Työelämä 4.0 – Miten palauttaa energia, luovuus ja yhteisöllisyys työpaikoille
Inhimillisemmän työelämän kehittäjä, tietokirjailija ja teknologia-, data- ja designyritys Solitan henkilöstöjohtaja Outi Sivonen

17.00 Tapahtuma päättyy ja jatkot alkavat

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hyödynnä Early Bird -etu heinäkuun loppuun mennessä

Tarjoamme 31.7.22 asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Early Bird -hinnalla 395 € + alv. 24%.
(Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%)

Tarjoamme päivään erikokoisia osallistumispaketteja. Valitse valmiista paketeista tai pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi.

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Scandic Grand Centralissa tai etäyhteyden välityksellä.

YHTEISTYÖSSÄ

staffpoint.png (28 KB)

Kumppaniksi tapahtumaan
Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Osaaja- ja rekrypäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa. Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi tai tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.