Suuri Osakeyhtiöpäivä 2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
30.11.2021
Päättyy
30.11.2021
Tapahtumapaikka
Sokos Hotel Presidentti + livestream
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Jäsenhinta
495,00 €
Normaalihinta
595,00 €
Livestream - Suuri Osakeyhtiöpäivä 2021
395,00 €
Striimipaketti 5 osallistujaa
1550,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri Osakeyhtiöpäivä on vuosittainen yhtiöoikeuden foorumi, jossa käsittelemme osakeyhtiöiden toimintaan ja hallinnointiin vaikuttavia ajankohtaisia kysymyksiä.

Päivän aikana perehdymme asiantuntijapuheenvuorojen ja keskustelujen kautta muuttuvaan kestävyysraportointiin sekä kestävyysnäkökohtien ja digitalisaation vaikutukseen hallitustyöskentelyyn. Käymme myös läpi tulevaa sääntelyä etäosallistumisesta yhtiökokouksiin ja keskustelemme sen käytännön vaikutuksista.

Tapahtuma on suunnattu yritysjohdolle, hallitusammattilaisille, lakiasiainjohtajille, lakimiehille, hallintojohtajille ja asiantuntijoille.

Tilaisuuden vetäjänä toimii toimittaja Annika Damström.

Tilaisuus alkaa lounaalla klo 12.00 – 13.00 ja päättyy cocktail-tilaisuuteen noin klo 17.15 alkaen.
Tarkempi ohjelma julkaistaan lokakuun aikana.

Osallistu joko paikan päällä Sokos Hotel Presidentissä tai etäyhteyden välityksellä.


Kumppaniksi tapahtumaan

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Suuren Osakeyhtiöpäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.
Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi tai tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.


Tarjoamme tilaisuuteen myös erikokoisia osallistumispaketteja.
Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.